ADMIN2WIN is uniek door zijn modulaire opbouw.

Met de modules die in Admin2Win bedrijfssoftware standaard ter beschikking zijn en daarbovenop de specifieke plug-ins die wij indien nodig in onze ERP oplossing kunnen activeren stellen wij voor elke klant een unieke geïntegreerde KMO software of ERP pakket samen.

Meer info over de modulaire opbouw Path Created with Sketch.
Modulair3

Sectorspecialisatie

Specialisatie is een troef. Wij implementeren het project-gebaseerde Admin2Win als ERP systeem voor KMO vooral in de bouw- en in de metaalsector, meer specifiek in maakbedrijven of maakindustrie. Daarnaast zeker ook in een aantal specifieke branches binnen de automotive en in een aantal andere producerende-, handels- en of dienstenbedrijven.

Meer info over onze specialisatie per sector Path Created with Sketch.
Wordcloud sectoren

Diensten en opleiding

Wij engageren ons voor een persoonlijke service en bieden de volledige waaier aan ondersteunende diensten op maat van elke klant. Persoonlijke aanpak en engagement zijn hierbij de sleutelwoorden.

Meer info over ons dienstenaanbod Path Created with Sketch.
SYL 0466 bewerkt

Budget

Een softwarepakket als Admin2Win kan door zijn modulaire opbouw meegroeien met de dynamiek van uw bedrijf. Het correct stroomlijnen van de administratieve processen binnen een onderneming resulteert snel in het boeken van tijdwinst en het vermijden van dure fouten. Uw investering in de juiste software wordt bijgevolg binnen de kortste keren meer dan teruggewonnen.

Meer info over budget Path Created with Sketch.
Budget3

Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat u de beste surfervaring op onze website krijgt. Meer info