De installatie

Een technicus zorgt voor de correcte installatie van de software op uw PC of server en activeert het systeem op de verschillende werkstations. De installatie omvat eveneens de configuratie van eventuele jobterminals, draadloze materiaalscanners en alle andere mogelijke hardware.

Contact opnemen Path Created with Sketch.
USB stick laptopp

Implementatie en opleiding

De implementatie van de software en de opleiding wordt volledig afgestemd op maat van de individuele klant. In de meeste gevallen start een project met het converteren van data uit een bestaand systeem. De verdere implementatie en opleiding gebeurt afhankelijk van project tot project gecombineerd ter plaatse bij de klant en remote (op afstand).

Contact opnemen Path Created with Sketch.
SYL 0511 bewerkt

Lay-outaanpassingen

Het afdrukken van documenten in Admin2Win gebeurt via gepersonaliseerde layouts die worden aangepast volgens de wensen van elke individuele klant. Onze projectleiders staan hiervoor garant tijdens de implementatie van het systeem. Eventuele latere aanpassingen kunnen ook door onze helpdesk gebeuren.

Contact opnemen Path Created with Sketch.
SYL 0481 bewerkt

Helpdesk

Onze helpdesk staat ter beschikking voor al uw vragen en opmerkingen. De helpdesk biedt ondersteuning bij het gebruik van de software, hulp op afstand, layoutaanpassingen, diverse interventies op afstand en het verspreiden van nieuwe versies. We helpen u snel met raad en daad.

Contact opnemen Path Created with Sketch.
SYL 0452 bewerkt

Hulp op afstand

ETS Informatics beschikt over de nodige technische uitrusting om zowat elke interventie voor software remote (op afstand) via teamviewer uit te voeren. Onze diensten op afstand omvatten rapportaanpassingen, het volgen op scherm, het doorsturen van bestanden, het plaatsen van een nieuwe versie, het wijzigen van instellingen, … Deze manier is snel en beperkt de kosten.

Contact opnemen Path Created with Sketch.
SYL 0315

KMO-portefeuille

ETS Informatics is door de Vlaamse Overheid erkend als dienstverlener voor de KMO-portefeuille. Via deze subsidiemaatregel geniet de klant van een subsidie tot 30% van de kostprijs van de opleidingen die wij bij hem verzorgen.

Contact opnemen Path Created with Sketch.
KMOP

Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat u de beste surfervaring op onze website krijgt. Meer info