Een korte vraag of snel support nodig? Bel ons op het nummer +32 (0)56 36 30 20 en we helpen je graag verder!

 • Planning montageploegen en atelier

  Voor veel bedrijven is het een uitdaging om de vele projecten efficiënt op te volgen. Admin2Win helpt je in de organisatie van je montageploegen en atelier. Geen gedoe met een overkill aan Excels, maar een duidelijk centraal beheer van de deadlines die door iedereen geraadpleegd kan worden.

  Meer over deze module
 • Snelle en overzichtelijke facturatie van je project

  De software van Admin2Win helpt je snel een project af te rekenen aan de hand van vast afgesproken prijzen. Bovendien zorgen we ervoor dat je in een paar klikken tussentijdse en voorschot facturen kan opmaken.

  Meer over deze module
 • Bouw
 • Ruiten atelier
 • Nacalculatie en jobregistratie

  Projecten moeten niet alleen op vlak van timing opgevolgd worden. Het is ook belangrijk om te allen tijde de gepresteerde tijd van je medewerkers te kunnen opvolgen. Op die manier kan je tijdens de nacalculatie grondig vergelijken of de inschatting tijdens de fase van de voorcalculatie correct was.

  Meer over deze module
 • Beheer je bill of material

  Ieder project heeft een specifieke materiaalbehoefte. Admin2Win zorg ervoor dat je deze overzichtelijk kan bijhouden. Je ziet perfect welk materiaal al werd geleverd en wat er nog nodig is. Zo gebeuren er geen foutieve bestellingen en kan je nauwgezet in het oog houden of het ingeschatte budget niet overschreden wordt.

  Meer over deze module
 • Maak minder fouten dankzij de mobiele functionaliteiten

  Vaak is de oorzaak van fouten in de bouwsector terug te brengen tot informatie die niet tot bij de juiste persoon geraakt. Admin2Win verkleint de kans op dergelijke problemen door alle documenten centraal te beheren. Zo staat cruciale documentatie voor iedere betrokkene binnen handbereik. Bovendien kan je foto's die je op de werf neemt gemakkelijk mobiel uploaden. Zo gaat niets verloren!

  Meer over deze module
 • Bouw 1 vierkant
 • Snel correcte offertes opmaken

  Wil je meer projecten binnenhalen? Dan is het noodzakelijk om tijdens de offertefase snel te handelen. Dankzij Admin2Win laat je het maken van een offerte niet nodeloos lang liggen. In een vaste template kies je de relevante rubrieken met vaste prijzen voor een project. Zo wordt offertes maken kinderspel!

  Meer over deze module

Boek een kennismakingsgesprek

Duid aan welke administratieve processen je wenst te automatiseren:

Enkele referenties

Wat onze klanten zeggen

"De projectleider van ETS Informatics kent ons dossier door en door. Er is van in het begin van het project een goede samenwerking ontstaan en we hebben al veel meer gerealiseerd dan we verwacht hadden. Zo is er bijvoorbeeld reeds een koppeling gelegd tussen Admin2win en onze website waardoor de klanten zelf de gegevens van hun voertuigen en de historiek van de herstellingen per voertuig kunnen opvragen."

Frederick Vantieghem

zaakvoerder Vantieghem Bus & Coach

"Telkens er een update van Admin2Win bij ons geïnstalleerd wordt, laten we door één van de projectleiders ook een opleiding geven voor de medewerkers. Tot nu toe zaten er in elke update nieuwe interessante mogelijkheden waarmee we onze organisatie konden verbeteren. "

Hans Van Essche

zaakvoerder Fraxinus

"Een implementatie van een nieuw softwarepakket is zeker niet te onderschatten, maar het ging allemaal vlotter dan verwacht. We voelden snel dat we onze manier van werken zouden kunnen verbeteren. Het grote voordeel is dat de projectleider die ons project opvolgt zeer vertrouwd is met de branche waarin wij actief zijn. "

Pedro Soete

zaakvoerder Soete Aluminium

"Het is eigen aan onze business, we hebben enorm veel projecten. De volledige opvolging van bestelling door de klant tot aankoop van het materiaal en het maken van de eindfactuur verloopt via Admin2Win. We gebruiken ook zeer intensief de module dienst na verkoop. We waren vragende partij voor de mobiele toepassing. We plannen deze binnenkort in gebruik te nemen."

Danny Claus

zaakvoerder Maldex

Vantieghembus 300x210
Fraxinus
Soete Aluminium
Maldex2

Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat u de beste surfervaring op onze website krijgt. Meer info