Een korte vraag of snel support nodig? Bel ons op het nummer +32 (0)56 36 30 20 en we helpen je graag verder!

 • Snel calculeren en offertes opmaken

  Wil je meer projecten binnenhalen? Dan is het noodzakelijk om tijdens de offertefase snel te handelen. Dankzij Admin2Win kan het opmaken van een mooi ogende professionele offerte snel en efficiënt. Er is ook de mogelijkheid om een project eerst te calculeren om dan vanuit de calculatie een offerte te genereren.

 • Bouw 1 vierkant
 • Planning atelier en montageploegen

  Voor veel bedrijven is het een uitdaging om de vele projecten efficiënt in te plannen. Admin2Win helpt je in de organisatie van de montageploegen en atelier. Geen gedoe met een overkill aan Excels, maar een duidelijk centraal digitaal planbord dat door iedereen geraadpleegd kan worden.

  Via de mobiele app kunnen de planning en dagelijkse opdrachten naar de monteurs digitaal doorgegeven worden. Ook het opvolgen en plannen van service- en nadiensten is mogelijk binnen Admin2Win.

 • Materiaalbehoefte per project (bill of material) en aankoop

  Ieder project heeft een specifieke materiaalbehoefte. Admin2Win zorg ervoor dat je deze overzichtelijk kan bijhouden. Zo gebeuren alle bestellingen tijdig en wordt er geen overbodige voorraad opgebouwd. Op elk moment is er zicht op welk materiaal al werd geleverd en wat er nog nodig is. Deze BOM wordt heel dikwijls ook per project uit calculatiesoftware of andere technische software ingelezen.

 • Nacalculatie en jobregistratie

  Projecten moeten niet alleen op vlak van timing opgevolgd worden. Het is ook belangrijk om een real-time zicht te hebben op de kostenkant van een project. Niet alleen de aankopen worden toegewezen, ook de gepresteerde tijd van medewerkers zowel in atelier als op de werf, evenals het verbruik van materiaal uit het magazijn, worden op het project geregistreerd. Meten is weten!

 • Adobe Stock 207491605
 • Adobe Stock 218768359
 • Snelle en overzichtelijke facturatie van projecten

  Met een paar klikken maak je voorschot- en tussentijdse facturen voor een project met vast afgesproken prijzen. De Admin2Win software helpt je ook om snel en efficiënt projecten in regie en/of meerwerken af te rekenen. Ook het afrekenen van projecten via een vorderingsstaat behoort tot de mogelijkheden.

 • Centrale opslag van documenten en mobiele app

  Vaak is de oorzaak van fouten in de bouwsector terug te brengen tot informatie die niet tot bij de juiste persoon geraakt. Admin2Win verkleint de kans op dergelijke problemen door alle documenten centraal en per project bij te houden. Zo is deze voor iedere betrokkene binnen handbereik. Via de mobiele app (Andriod/Ios) kan deze cruciale documentatie ook op de werf beschikbaar gemaakt worden. Via dezelfde app kunnen ook foto's die op de werf genomen worden gemakkelijk vanop een mobiel device naar de backoffice, direct bij het juiste project, opgeladen worden. Gedaan met WhatsApp!

Boek een kennismakingsgesprek

Duid aan welke administratieve processen je wenst te automatiseren:

Enkele referenties

Wat onze klanten zeggen

"We namen begin 2017 Admin2Win in gebruik en hebben sinds nog een aantal uitbreidingen gedaan. Zo hebben we in de loop van 2018 A2W Mobile geïmplementeerd en zijn we begin 2021 overgeschakeld naar Wings Boekhouding. Voorlopige apotheose, we zien dit toch een beetje als kers op de taart, is het ‘project Powerbi’ dat we recent deden. ETS Informatics maakte voor ons een rapportage op maat met cijfers uit zowel Admin2Win als Wings. Het resultaat is een overzichtelijk en up-to-date dashboard dat ons op elk moment aangeeft waar we staan qua resultaat. We kunnen deze cijfers ook telkens vergelijken met dezelfde periode in voorgaande jaren. Voorheen deden we deze rapportage in Excel. ik schat de tijdsbesparing, los van alle andere voordelen, zeker op 1 à 2 dagen per maand.”"

Vincent Leus

Zaakvoerder Verandaland

"De projectleider van ETS Informatics kent ons dossier door en door. Er is van in het begin van het project een goede samenwerking ontstaan en we hebben al veel meer gerealiseerd dan we verwacht hadden. Zo is er bijvoorbeeld reeds een koppeling gelegd tussen Admin2win en onze website waardoor de klanten zelf de gegevens van hun voertuigen en de historiek van de herstellingen per voertuig kunnen opvragen."

Frederick Vantieghem

zaakvoerder Vantieghem Bus & Coach

"Telkens er een update van Admin2Win bij ons geïnstalleerd wordt, laten we door één van de projectleiders ook een opleiding geven voor de medewerkers. Tot nu toe zaten er in elke update nieuwe interessante mogelijkheden waarmee we onze organisatie konden verbeteren. "

Hans Van Essche

zaakvoerder Fraxinus

"Een implementatie van een nieuw softwarepakket is zeker niet te onderschatten, maar het ging allemaal vlotter dan verwacht. We voelden snel dat we onze manier van werken zouden kunnen verbeteren. Het grote voordeel is dat de projectleider die ons project opvolgt zeer vertrouwd is met de branche waarin wij actief zijn. "

Pedro Soete

zaakvoerder Soete Aluminium

"Het is eigen aan onze business, we hebben enorm veel projecten. De volledige opvolging van bestelling door de klant tot aankoop van het materiaal en het maken van de eindfactuur verloopt via Admin2Win. We gebruiken ook zeer intensief de module dienst na verkoop. We waren vragende partij voor de mobiele toepassing. We plannen deze binnenkort in gebruik te nemen."

Danny Claus

zaakvoerder Maldex

Verandaland
Vantieghembus 300x210
Fraxinus
Soete Aluminium
Maldex2

Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat u de beste surfervaring op onze website krijgt. Meer info