Een korte vraag of snel support nodig? Bel ons op het nummer +32 (0)56 36 30 20 en we helpen je graag verder!

Admin2Win voor Handel en Logistiek

 • Sterk artikel- en voorraadbeheer

  Admin2Win beheert uw artikelen en gekoppelde voorraden in realtime. Verkoopt u iets? Dan wordt de stock meteen aangepast. Zo ziet u in een oogopslag welke artikelen besteld moeten worden. Bovendien worden op basis hiervan bestelvoorstellen gegenereerd die u direct kan omzetten naar een order bij uw leverancier.

 • Koppeling met uw webshop

  Online verkopen, het is anno 2021, een onmisbaar kanaal voor heel wat handelaars. Als u heel wat producten heeft en het gestructureerd wil aanpakken, dan is een koppeling met uw ERP-systeem een must. Admin2Win zorgt ervoor dat uw voorraad, prijzen en producteigenschappen automatisch bijgewerkt worden. Zo vermijdt u heel wat uren manueel onderhoudswerk.

 • Handel logistiek 1 vierkant
 • Logistiek beheer

  Als u over meerdere vestigingen beschikt, dan is het een uitdaging om de voorraad in uw magazijn en de verschillende locaties goed op elkaar af te stemmen. Dankzij het overzichtelijke systeem binnen Admin2Win kan u hiermee heel flexibel omspringen en uw logistieke processen optimaal op elkaar afstemmen.

 • Handel logistiek 2 vierkant
 • Prijzen en kortingen per klanttype

  Admin2Win beschikt over heel wat mogelijkheden om de persoonlijke afspraken met uw klanten te automatiseren. Genieten uw beste klanten vanaf een bepaald bestelbedrag van een extra korting? Dan zorgen we ervoor dat de juiste kortingsregels worden toegepast als de voorwaarden hiervoor worden vervuld.

 • Handel logistiek 3 vierkant
 • Dienst na verkoop

  Een niet te onderschatten troef van uw onderneming kan een geoliede dienst na verkoop zijn. Niets is namelijk zo vervelend om als klant van het kastje naar de muur gestuurd te worden als er iets aan uw aankoop mankeert. Stroomlijn uw dienst na verkoop met Admin2Win en zorg ervoor dat uw klant ook uw klant blijft.

 • Monitor uw verkoop met rapporten en dashboards

  Hoe was de verkoop nu ook alweer in mei vorig jaar? Welke producten leveren ons de beste marge op? Het zijn traditionele vragen die bij ieder handelsbedrijf de revue passeren, maar waarvoor de data vaak niet voorhanden is. Zonde! In Admin2Win maakt u gemakkelijk dashboards op met de data die voor uw bedrijf cruciaal is. Zo neemt u telkens op gefundeerde wijze de juiste beslissingen.

Enkele referenties

Wat onze klanten zeggen

"De projectleider van ETS Informatics kent ons dossier door en door. Er is van in het begin van het project een goede samenwerking ontstaan en we hebben al veel meer gerealiseerd dan we verwacht hadden. Zo is er bijvoorbeeld reeds een koppeling gelegd tussen Admin2win en onze website waardoor de klanten zelf de gegevens van hun voertuigen en de historiek van de herstellingen per voertuig kunnen opvragen."

Frederick Vantieghem

zaakvoerder Vantieghem Bus & Coach

"Telkens er een update van Admin2Win bij ons geïnstalleerd wordt, laten we door één van de projectleiders ook een opleiding geven voor de medewerkers. Tot nu toe zaten er in elke update nieuwe interessante mogelijkheden waarmee we onze organisatie konden verbeteren. "

Hans Van Essche

zaakvoerder Fraxinus

"Een implementatie van een nieuw softwarepakket is zeker niet te onderschatten, maar het ging allemaal vlotter dan verwacht. We voelden snel dat we onze manier van werken zouden kunnen verbeteren. Het grote voordeel is dat de projectleider die ons project opvolgt zeer vertrouwd is met de branche waarin wij actief zijn. "

Pedro Soete

zaakvoerder Soete Aluminium

"Het is eigen aan onze business, we hebben enorm veel projecten. De volledige opvolging van bestelling door de klant tot aankoop van het materiaal en het maken van de eindfactuur verloopt via Admin2Win. We gebruiken ook zeer intensief de module dienst na verkoop. We waren vragende partij voor de mobiele toepassing. We plannen deze binnenkort in gebruik te nemen."

Danny Claus

zaakvoerder Maldex

Vantieghembus 300x210
Fraxinus
Soete Aluminium
Maldex2

Boek een kennismakingsgesprek

Duid aan welke administratieve processen u wenst te automatiseren:

Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat u de beste surfervaring op onze website krijgt. Meer info