Een korte vraag of snel support nodig? Bel ons op het nummer +32 (0)56 36 30 20 en we helpen je graag verder!

Admin2Win voor Handel en Logistiek

 • Sterk artikel- en voorraadbeheer

  Admin2Win beheert je artikelen en gekoppelde voorraden in realtime. Verkoop je iets? Dan wordt de stock meteen aangepast. Zo zie je in een oogopslag welke artikelen besteld moeten worden. Bovendien worden op basis hiervan bestelvoorstellen gegenereerd die je direct kan omzetten naar een order bij je leverancier.

  Meer over deze module
 • Koppeling met je webshop

  Online verkopen is onmisbaar voor heel wat handelaars. Als je veel producten hebt en het online verkopen gestructureerd wilt aanpakken, dan is een koppeling met een ERP-systeem een must. Admin2Win zorgt ervoor dat je voorraad, prijzen en producteigenschappen automatisch bijgewerkt worden. Zo vermijd je heel wat uren aan manueel onderhoudswerk.

  Meer over deze module
 • Handel logistiek 1 vierkant
 • Logistiek beheer

  Als je over meerdere vestigingen beschikt, dan is het een uitdaging om de voorraad in je magazijn en de verschillende locaties goed op elkaar af te stemmen. Dankzij het overzichtelijke systeem binnen Admin2Win kan je hiermee heel flexibel omspringen en je logistieke processen optimaal op elkaar afstemmen.

  Meer over deze module
 • Handel logistiek 2 vierkant
 • Prijzen en kortingen per klanttype

  Admin2Win beschikt over heel wat mogelijkheden om de persoonlijke afspraken met je klanten te automatiseren. Genieten je beste klanten vanaf een bepaald bestelbedrag van een extra korting? Dan zorgen we ervoor dat de juiste kortingsregels worden toegepast.

  Meer over deze module
 • Handel logistiek 3 vierkant
 • Dienst na verkoop

  Een niet te onderschatten troef van je onderneming is de dienst na verkoop. Niets is namelijk zo vervelend om als klant telkens doorgestuurd te worden naar iemand anders. Stroomlijn daarom je dienst na verkoop met Admin2Win en zorg ervoor dat je klant ook klant blijft.

  Meer over deze module
 • Monitor je verkoop met rapporten en dashboards

  Hoe was de verkoop nu ook alweer in mei vorig jaar? Welke producten leveren ons de beste marge op? Het zijn traditionele vragen die bij ieder handelsbedrijf de revue passeren, maar waarvoor de data vaak niet voorhanden is. Zonde! In Admin2Win maak je gemakkelijk dashboards op met de data die voor jouw bedrijf cruciaal is. Zo neem je telkens gefundeerde beslissingen.

  Meer over deze module

Boek een kennismakingsgesprek

Duid aan welke administratieve processen je wenst te automatiseren:

Enkele referenties

Wat onze klanten zeggen

"De projectleider van ETS Informatics kent ons dossier door en door. Er is van in het begin van het project een goede samenwerking ontstaan en we hebben al veel meer gerealiseerd dan we verwacht hadden. Zo is er bijvoorbeeld reeds een koppeling gelegd tussen Admin2win en onze website waardoor de klanten zelf de gegevens van hun voertuigen en de historiek van de herstellingen per voertuig kunnen opvragen."

Frederick Vantieghem

zaakvoerder Vantieghem Bus & Coach

"Telkens er een update van Admin2Win bij ons geïnstalleerd wordt, laten we door één van de projectleiders ook een opleiding geven voor de medewerkers. Tot nu toe zaten er in elke update nieuwe interessante mogelijkheden waarmee we onze organisatie konden verbeteren. "

Hans Van Essche

zaakvoerder Fraxinus

"Een implementatie van een nieuw softwarepakket is zeker niet te onderschatten, maar het ging allemaal vlotter dan verwacht. We voelden snel dat we onze manier van werken zouden kunnen verbeteren. Het grote voordeel is dat de projectleider die ons project opvolgt zeer vertrouwd is met de branche waarin wij actief zijn. "

Pedro Soete

zaakvoerder Soete Aluminium

"Het is eigen aan onze business, we hebben enorm veel projecten. De volledige opvolging van bestelling door de klant tot aankoop van het materiaal en het maken van de eindfactuur verloopt via Admin2Win. We gebruiken ook zeer intensief de module dienst na verkoop. We waren vragende partij voor de mobiele toepassing. We plannen deze binnenkort in gebruik te nemen."

Danny Claus

zaakvoerder Maldex

Vantieghembus 300x210
Fraxinus
Soete Aluminium
Maldex2

Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat u de beste surfervaring op onze website krijgt. Meer info