Een korte vraag of snel support nodig? Bel ons op het nummer +32 (0)56 36 30 20 en we helpen je graag verder!

Softwarelicentie

Wij goochelen niet met ingewikkelde gebruikerslicenties en prijssystemen. De prijzen voor de verschillende softwaremodules worden bij offerte vastgelegd. U kiest in overleg met ons de modules die u in gebruik wenst te nemen. Bij overeenkomst verwerft u voor uw bedrijf het (levenslang) gebruiksrecht voor de ETS software.

Contact opnemen Path Created with Sketch.
Admin2 Win Doos Mockup 06b web

Update- en support overeenkomst

Dagelijks breiden we de software uit met nieuwe mogelijkheden en we stemmen Admin2Win steeds af op de nieuwe technische vereisten. Deze verbeteringen resulteren op regelmatige basis in nieuwe update releases. Via een budgetvriendelijke update- en supportovereenkomst heeft elke klant op elk moment recht op de meest recente versie van zijn software.

Contact opnemen Path Created with Sketch.
SYL 0315

Opleiding en implementatie

Binnen het pakket van diensten stemmen we de implementatie en de opleiding volledig af op de individuele behoefte van de klant. Door het feit dat we sectorspecifiek werken gebeurt de implementatie van onze software zeer efficiënt en resultaatgericht. Bij het afsluiten van de overeenkomst geven we steeds een realistische raming voor het budget opleiding en implementatie.

Contact opnemen Path Created with Sketch.
SYL 0512 bewerkt

KMO-portefeuille

ETS Informatics is door de Vlaamse Overheid erkend als dienstverlener voor de KMO-portefeuille. Via deze subsidiemaatregel geniet de klant van een subsidie tot 30% van de kostprijs van de opleidingen die wij bij hem verzorgen.

Contact opnemen Path Created with Sketch.
KMOP

Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat u de beste surfervaring op onze website krijgt. Meer info