Helpdesk: +32 (0)56 36 30 20 | Teamviewer | Anydesk

Update- en support overeenkomst

Dagelijks breiden we de software nog uit met nieuwe mogelijkheden en stemmen we Admin2Win af op de nieuwste technische vereisten. Deze verbeteringen resulteren in nieuwe releases. Via een budgetvriendelijke update- en support overeenkomst heeft elke klant recht op de meeste recente versie van onze software.

SYL 0315

Opleiding en implementatie

Binnen het pakket van diensten stemmen we de implementatie en de opleiding volledig af op de behoefte van de klant. Doordat we sectorspecifiek werken gebeurt de implementatie van onze software efficiënt en resultaatgericht. Bij het afsluiten van de overeenkomst geven we steeds een realistische raming voor het opleiding- en implementatie budget. Dit alles draagt bij aan het totaalpakket van onze budgetvriendelijke software voor kmo's.

SYL 0512 bewerkt

KMO-portefeuille

ETS Informatics is door de Vlaamse Overheid erkend als dienstverlener voor de KMO-portefeuille. Via deze subsidiemaatregel geniet de klant van een subsidie tot 30% van de kostprijs van de opleidingen die wij bij hem verzorgen.

KMOP

Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat u de beste surfervaring op onze website krijgt. Meer info