Een korte vraag of snel support nodig? Bel ons op het nummer +32 (0)56 36 30 20 en we helpen je graag verder!

Uw gepersonaliseerd ERP-systeem

Met de bouwstenen in onderstaande honingraat stellen we voor uw KMO een softwarepakket op maat samen. Via een systeem van parameters stemmen onze consultants het systeem verder af op uw noden en wensen. Op elke moment kunnen er achteraf nog modules bij ingeplugd worden.

Planning
Agenda / Planning
Linkexternesoftware
Links met externe software
Group
Urenregistratie en Materiaalverbruik
DESIGN
Dienst na verkoop / Service
Admin2winmobile
Admin2Win Mobile
Personalisatie
Personalisatie / Maatwerk
Clock
Tijdsregistratie
Projectbeheer
Projectbeheer / Nacalculatie
DESIGN 1
Commercieel beheer (CRM)
Admin2Win
Diversen
Diverse Plug-ins
Boekhouding
Boekhouding / Boekhoudpakket
DESIGN 2
Beheer Basisbestanden
Aankoop
Aankoop
Voorraadbeheer
Voorraadbeheer / Stockbeheer
Image 1 2

Benieuwd wat we voor uw KMO kunnen betekenen?

Een van onze experten licht u in een persoonlijke infosessie graag toe hoe we de werking van uw KMO het best kunnen stroomlijnen.

Voor welke KMO’s?

Onze ERP-oplossing Admin2Win bouwde niet alleen een sterke reputatie op in sectoren zoals metaal, bouw en automotive. Ook in een aantal andere meer diverse producerende-, handels- en dienstenbedrijven is ons softwarepakket een graag geziene administratieve tool.

 • Metaalsector

  Admin2Win is voor de metaalsector wat bloem is voor een bakker. Onmisbaar! Intelligent order- en aankoopbeheer, efficiënte productieplanning en overzichtelijke nacalculatie. Het zijn slechts drie van de redenen waarom ons ERP-systeem ijzersterk staat in de metaalsector. In de metaalsector werken we vooral voor bedrijven actief in constructie, machinebouw, draai- en freeswerk, plaatwerk, matrijzenbouw, …

  Onze oplossingen voor de metaalsector
 • Bouwsector

  Op Admin2Win kan u bouwen. En dat mag u best letterlijk nemen! Ons systeem garandeert een goed uitgekiend project- en aankoopbeheer, een vlotte planning en doeltreffende nacalculatie. In de bouwsector bieden we onze diensten aan voor maakbedrijven zoals ramen/deuren, verandabouw, poorten en zonnewering, keukenbouw, interieurinrichting, ... We zorgen ervoor dat uw projecten gestroomlijnd lopen, uw klanten tevreden zijn over de vooruitgang en u betere rendementen haalt.

  Onze oplossingen voor de bouwsector
 • Garage & Automotive

  Een overzichtelijke werkplanning, jobregistratie, efficiënte facturatie en voorraadbeheer in realtime. Het zijn slechts enkele modules waarvoor Admin2Win binnen de automotive sector gewaardeerd wordt. We kunnen mooie referenties voorleggen in repair and service, carrosserie, carrosseriebouw, inrichting van bedrijfswagens, ... Met onze oplossing als motor van uw onderneming zorgen we ervoor dat uw organisatie en administratie op wieltjes loopt.

  Onze oplossingen voor de automotive sector
 • Diverse maakbedrijven

  Ook in een aantal andere sectoren zoals publiciteit en belettering, elektronica, betonelementen, scheikundige producten, transportbanden, ... om er maar enkele te noemen, heeft Admin2Win reeds zijn sporen verdiend. De uitgebreide waaier aan modules zorgt ervoor dat Admin2Win binnen heel wat uiteenlopende productiebedrijven zijn nut bewijst. Cruciaal zijn het sterke order- en stuknummerbeheer, het uitgebreid aankoopbeheer, de accurate jobregistratie, de rapporteringsmodule, .... Wist u bovendien al dat we ons systeem naadloos integreren met de boekhoudsoftware die u gebruikt?

  Onze oplossingen voor de producerende sector
 • Engineering / Diensten / Dienst Na Verkoop

  Omwille van zijn uitgebreid systeem voor het beheer van de dienst na verkoop en uitgebreide mogelijkheden voor het verwerken van prestaties per project wordt Admin2Win wordt ook gebruikt in uiteenlopende dienstenbedrijven zoals engineering, productontwikkeling en grafische bureaus. De sterke punten zijn het doorgedreven projectbeheer, snelle opslag van digitale documenten per project, de eenvoudige jobregistratie en de overzichtelijke planning.

  Onze oplossingen voor de dienstensector
 • Handel / Logistiek

  Admin2Win is ook geschikt voor niet-productiebedrijven of klanten die geen projectbeheer nodig hebben. Het systeem heeft de nodige handelsfuncties aan boord waaronder nauwkeurig artikel-, order-, aankoop-, voorraad- en magazijnbeheer. Ook de nodige prijs- en kortingssystemen zijn aanwezig, alsook een performante webservice voor de koppeling naar een webshop en een overzichtelijke rapportering van verkoopcijfers. O.a. een glashandel, een metaal- en staalhandel, een houthandel, een toeleverancier van verbruiksartikelen in de bouw, een machinehandel, een handel in ventilatiemateriaal, een handel in persluchtmateriaal, ... behoren tot onze klanten.

  Onze oplossingen voor handelsbedrijven

Budgetvriendelijke software

Zowel de aankoop van de software als onze aanvullende diensten zijn budgetvriendelijk en vallen binnen het bereik van elke KMO. U betaalt namelijk enkel voor de modules die u echt gebruikt. Voor de effectieve start van de implementatie van Admin2Win wordt aan de hand van de gewenste functionaliteiten een concreet budget voor de licentie, de bijhorende diensten en de support- en updateovereenkomst vastgelegd.

ETS Informatics is bovendien door de Vlaamse Overheid erkend als dienstverlener voor de KMO-portefeuille. Via deze subsidiemaatregel geniet je van een subsidie tot 30% op de kostprijs van de opleidingen om Admin2Win optimaal te gebruiken.

Meer over onze budgetvriendelijke oplossingen Path Created with Sketch.
Budget wit

Enkele referenties

Wat onze klanten zeggen

"De projectleider van ETS Informatics kent ons dossier door en door. Er is van in het begin van het project een goede samenwerking ontstaan en we hebben al veel meer gerealiseerd dan we verwacht hadden. Zo is er bijvoorbeeld reeds een koppeling gelegd tussen Admin2win en onze website waardoor de klanten zelf de gegevens van hun voertuigen en de historiek van de herstellingen per voertuig kunnen opvragen."

Frederick Vantieghem

zaakvoerder Vantieghem Bus & Coach

"Telkens er een update van Admin2Win bij ons geïnstalleerd wordt, laten we door één van de projectleiders ook een opleiding geven voor de medewerkers. Tot nu toe zaten er in elke update nieuwe interessante mogelijkheden waarmee we onze organisatie konden verbeteren. "

Hans Van Essche

zaakvoerder Fraxinus

"Een implementatie van een nieuw softwarepakket is zeker niet te onderschatten, maar het ging allemaal vlotter dan verwacht. We voelden snel dat we onze manier van werken zouden kunnen verbeteren. Het grote voordeel is dat de projectleider die ons project opvolgt zeer vertrouwd is met de branche waarin wij actief zijn. "

Pedro Soete

zaakvoerder Soete Aluminium

"Het is eigen aan onze business, we hebben enorm veel projecten. De volledige opvolging van bestelling door de klant tot aankoop van het materiaal en het maken van de eindfactuur verloopt via Admin2Win. We gebruiken ook zeer intensief de module dienst na verkoop. We waren vragende partij voor de mobiele toepassing. We plannen deze binnenkort in gebruik te nemen."

Danny Claus

zaakvoerder Maldex

Vantieghembus 300x210
Fraxinus
Soete Aluminium
Maldex2

Features in de kijker

Blijf op de hoogte van de meest recente ETS Informatics-nieuwtjes. In deze korte nieuwberichten zetten we ook graag de meest interessante Admin2Win- en Wings-features in de kijker.

Admin2Win feature in de kijker: Productieplanning nu met grafisch overzicht

Wings feature in de kijker: inlezen coda-bestanden

Admin2Win feature in de kijker: Toevoegen van elektronische bijlage aan documenten nu nog eenvoudiger

Admin2Win feature in de kijker: Webservice / API -> Case Vantieghem

Admin2Win feature in de kijker: E-facturatie (pdf, UBL)

Wings feature in de kijker: goedkeuren aankoopfacturen

Alle blogberichten Path Created with Sketch.

Boek een kennismakingsgesprek

Duid aan welke administratieve processen u wenst te automatiseren:

Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat u de beste surfervaring op onze website krijgt. Meer info