Een korte vraag of snel support nodig? Bel ons op het nummer +32 (0)56 36 30 20 en we helpen je graag verder!

Uw ERP systeem gepersonaliseerd en op maat van u als individuele klant

Met de bouwstenen in onderstaande honingraat stellen we voor elke individuele klant een softwarepakket op maat samen. We gaan na op welke administratieve processen de meeste tijdswinst gemaakt kan worden. Op basis van deze screening wordt de software samengesteld. Extra modules kunnen achteraf nog op elk moment bij ingeplugd worden.

Projectbeheer
Projectbeheer / Nacalculatie
DESIGN
Dienst na verkoop / Service
Boekhouding
Boekhouding / Boekhoudpakket
DESIGN 2
Beheer Basisbestanden
Aankoop
Aankoop
Planning
Agenda / Planning
Clock
Tijdsregistratie
Group
Uurregistratie en Materiaalverbruik
Admin2Win
Linkexternesoftware
Links met externe software
DESIGN 1
Commercieel beheer
Voorraadbeheer
Voorraadbeheer / Stockbeheer
Rapportering
Rapportering / Dashboards
Diversen
Diverse Plug-ins
Personalisatie
Personalisatie / Maatwerk
Admin2winmobile
Admin2Win Mobile
Image 1 2

Boek nu een persoonlijke infosessie

Onze experten lichten je graag toe hoe we de werking in jouw bedrijf kunnen stroomlijnen en optimaliseren. Benieuwd wat we voor jouw organisatie kunnen betekenen? Maak dan meteen een afspraak.

Specialisatie is een troef!

Door de jaren hebben we een sterke klantenportfolio opgebouwd. Onze klanten zijn zowel producerende-, handels als dienstenbedrijven met als gemene deler dat ze zeer projectmatig werken. We bouwden met onze ERP-oplossing Admin2Win reeds een sterke reputatie op in de metaal, bouw en automotive. Ook in een aantal andere is Admin2Win een graag geziene administratieve tool.

 • Spencer davis S Vf Xl Chg9 HI unsplash

  Metaalsector en Machinebouw

  Admin2Win is vooral onmisbaar voor bedrijven actief in constructie, machinebouw, toelevering, draai- en freeswerk, plaatwerk, matrijzenbouw, transportsystemen, silobouw, ...

  Onze oplossingen voor de metaalsector en Machinebouw
 • Bouw1

  Maakbedrijven in de Bouwsector

  In de bouwsector werken we voor maakbedrijven zoals constructie en plaatsen van ramen/deuren, verandabouw, interieurinrichting, afwerking, automatisatie, constructie en plaatsen van trappen en relingen, keukenbouw, poorten, zonnewering, haarden, ...

  Onze oplossingen voor de bouwsector
 • Auto

  Automotive sector

  We kunnen mooie referenties voorleggen in repair and service, carrosserie, carrosseriebouw, inrichting van bedrijfswagens, ...

  Onze oplossingen voor de automotive sector
 • Diverse maakbedrijven 2

  Diverse maakbedrijven

  Ook in een aantal andere sectoren zoals publiciteit en belettering, elektronica, betonelementen, scheikundige producten, transportbanden, ... heeft Admin2Win reeds zijn sporen verdiend.

  Onze oplossingen voor de producerende sector
 • Engineering diensten dienstnaverkoop 3

  Engineering / Diensten / Dienst na verkoop

  Admin2Win wordt ook gebruikt in uiteenlopende dienstenenbedrijven zoals engineering, productontwikkeling en grafische bureaus.

  Onze oplossingen voor de dienstensector
 • Handel logistiek 1

  Handel / Logistiek

  O.a. een glashandel, een metaal- en staalhandel, een houthandel, een toeleverancier van verbruiksartikelen in de bouw, een machinehandel, een handel in ventilatiemateriaal, een handel in persluchtmateriaal, een toeleverancier aan garages en industrie, ... behoren tot onze klanten.

  Onze oplossingen voor handelsbedrijven

Budgetvriendelijke software

Zowel de aankoop van de software als onze aanvullende diensten zijn budgetvriendelijk en vallen binnen het bereik van elke KMO. Je betaalt namelijk enkel voor de modules die je echt gebruikt. Voor de effectieve start van de implementatie van Admin2Win wordt aan de hand van de gewenste functionaliteiten een concreet budget voor de licentie, de bijhorende diensten en de support- en updateovereenkomst vastgelegd.

ETS Informatics is bovendien door de Vlaamse Overheid erkend als dienstverlener voor de KMO-portefeuille. Via deze subsidiemaatregel geniet je van een subsidie tot 30% op de kostprijs van de opleidingen om Admin2Win optimaal te gebruiken.

Meer over onze budgetvriendelijke oplossingen Path Created with Sketch.
Budget wit

Enkele referenties

Wat onze klanten zeggen

"We namen begin 2017 Admin2Win in gebruik en hebben sinds nog een aantal uitbreidingen gedaan. Zo hebben we in de loop van 2018 A2W Mobile geïmplementeerd en zijn we begin 2021 overgeschakeld naar Wings Boekhouding. Voorlopige apotheose, we zien dit toch een beetje als kers op de taart, is het ‘project Powerbi’ dat we recent deden. ETS Informatics maakte voor ons een rapportage op maat met cijfers uit zowel Admin2Win als Wings. Het resultaat is een overzichtelijk en up-to-date dashboard dat ons op elk moment aangeeft waar we staan qua resultaat. We kunnen deze cijfers ook telkens vergelijken met dezelfde periode in voorgaande jaren. Voorheen deden we deze rapportage in Excel. ik schat de tijdsbesparing, los van alle andere voordelen, zeker op 1 à 2 dagen per maand.”"

Vincent Leus

Zaakvoerder Verandaland

"De projectleider van ETS Informatics kent ons dossier door en door. Er is van in het begin van het project een goede samenwerking ontstaan en we hebben al veel meer gerealiseerd dan we verwacht hadden. Zo is er bijvoorbeeld reeds een koppeling gelegd tussen Admin2win en onze website waardoor de klanten zelf de gegevens van hun voertuigen en de historiek van de herstellingen per voertuig kunnen opvragen."

Frederick Vantieghem

zaakvoerder Vantieghem Bus & Coach

"Telkens er een update van Admin2Win bij ons geïnstalleerd wordt, laten we door één van de projectleiders ook een opleiding geven voor de medewerkers. Tot nu toe zaten er in elke update nieuwe interessante mogelijkheden waarmee we onze organisatie konden verbeteren. "

Hans Van Essche

zaakvoerder Fraxinus

"Een implementatie van een nieuw softwarepakket is zeker niet te onderschatten, maar het ging allemaal vlotter dan verwacht. We voelden snel dat we onze manier van werken zouden kunnen verbeteren. Het grote voordeel is dat de projectleider die ons project opvolgt zeer vertrouwd is met de branche waarin wij actief zijn. "

Pedro Soete

zaakvoerder Soete Aluminium

"Het is eigen aan onze business, we hebben enorm veel projecten. De volledige opvolging van bestelling door de klant tot aankoop van het materiaal en het maken van de eindfactuur verloopt via Admin2Win. We gebruiken ook zeer intensief de module dienst na verkoop. We waren vragende partij voor de mobiele toepassing. We plannen deze binnenkort in gebruik te nemen."

Danny Claus

zaakvoerder Maldex

Verandaland
Vantieghembus 300x210
Fraxinus
Soete Aluminium
Maldex2

Features in de kijker

Blijf op de hoogte van de meest recente ETS Informatics-nieuwtjes. In deze korte nieuwberichten zetten we ook graag de meest interessante Admin2Win- en Wings-features in de kijker.

A2W Mobile: vanaf nu ook documenten beschikbaar stellen op de werf

Admin2Win: Datavisualisatie in PowerBI

Admin2Win: Nieuwe look vanaf 2023 - eerste screenshots

Admin2Win: Enkele handelsfuncties

Admin2Win: uitbreiding link met ReynaPro/Logikall

Admin2Win: nieuwe features in A2W Mobile - coming soon

Alle blogberichten Path Created with Sketch.

Boek een kennismakingsgesprek

Duid aan welke administratieve processen je wenst te automatiseren:

Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat u de beste surfervaring op onze website krijgt. Meer info