Een korte vraag of snel support nodig? Bel ons op het nummer +32 (0)56 36 30 20 en we helpen je graag verder!

Uw gepersonaliseerd ERP-systeem

Met de bouwstenen in onderstaande honingraat stellen we voor uw KMO een softwarepakket op maat samen. Via een systeem van parameters stemmen onze consultants het systeem verder af op uw noden en wensen. Op elke moment kunnen er achteraf nog modules bij ingeplugd worden.

Planning
Agenda / Planning
Linkexternesoftware
Links met externe software
Group
Urenregistratie en Materiaalverbruik
DESIGN
Dienst na verkoop / Service
Admin2winmobile
Admin2Win Mobile
Personalisatie
Personalisatie / Maatwerk
Clock
Tijdsregistratie
Projectbeheer
Projectbeheer / Nacalculatie
DESIGN 1
Commercieel beheer (CRM)
Admin2Win
Diversen
Diverse Plug-ins
Boekhouding
Boekhouding / Boekhoudpakket
DESIGN 2
Beheer Basisbestanden
Aankoop
Aankoop
Voorraadbeheer
Voorraadbeheer / Stockbeheer
Image 1 2

Benieuwd wat we voor uw KMO kunnen betekenen?

Onze experten demonstreren graag in een persoonlijke sessie hoe ons systeem de administratie en IT van uw onderneming vereenvoudigen.

Voor welke KMO’s?

Onze ERP-oplossing Admin2Win bouwde niet alleen een sterke reputatie op in sectoren zoals metaal, bouw en automotive. Ook in een aantal andere meer diverse producerende-, handels- en dienstenbedrijven is ons softwarepakket een graag geziene administratieve tool.

 • Metaalsector

  Admin2Win is voor de metaalsector wat bloem is voor een bakker. Onmisbaar! Intelligent order- en aankoopbeheer, efficiënte productieplanning en overzichtelijke nacalculatie. Het zijn slechts drie van de redenen waarom ons ERP-systeem ijzersterk staat in de metaalsector. In de metaalsector werken we vooral voor bedrijven in de machinebouw, draai- en freeswerk, … zoals Meyland, Vintiv, Vandewiele, CNH Industrial Belgium en Bergmans metaalbewerking.

  Onze oplossingen voor de metaalsector
 • Bouwsector

  Op Admin2Win kan u bouwen. En dat mag u best letterlijk nemen! Ons systeem garandeert een goed uitgekiend project- en aankoopbeheer, een vlotte planning en doeltreffende nacalculatie. In de bouwsector bieden we onze diensten aan voor maakbedrijven zoals Saint-Gobain Construction Products Belgium, Pall Life Sciences Belgium, Stow International en Renson Sunprotection-Screens. We zorgen ervoor dat uw projecten gestroomlijnd lopen, uw klanten tevreden zijn over de vooruitgang en u betere rendementen haalt.

  Onze oplossingen voor de bouwsector
 • Garage & Automotive

  Een overzichtelijke werkplanning, jobregistratie, efficiënte facturatie en voorraadbeheer in realtime. Het zijn slechts enkele modules waarvoor Admin2Win binnen de automotive sector gewaardeerd wordt. Met onze oplossing als motor van uw onderneming zorgen we ervoor dat uw organisatie en administratie op wieltjes loopt.

  Onze oplossingen voor de automotive sector
 • Diverse maakbedrijven

  Ook in een aantal andere sectoren (publiciteit en belettering, elektronica, betonelementen, scheikundige producten...) heeft Admin2Win reeds zijn sporen verdiend. De uitgebreide waaier aan modules zorgt ervoor dat Admin2Win binnen heel wat uiteenlopende productiebedrijven zijn nut bewijst. Cruciaal zijn het sterke order- en stuknummerbeheer, het uitgebreid aankoopbeheer en de rapporteringsmodule. Wist u bovendien al dat we ons systeem naadloos integreren met de andere software die u gebruikt?

  Onze oplossingen voor de producerende sector
 • Handel / Logistiek

  Ook een aantal handelsbedrijven werkt heel goed met Admin2Win. Het systeem bestaat niet alleen uit projectgerichte modules, maar heeft ook heel wat handelsfuncties aan boord waaronder nauwkeurig artikel-, order-, voorraad- en aankoopbeheer.

  Onze oplossingen voor de handelssector
 • Engineering / Diensten / Dienst Na Verkoop

  Admin2Win wordt ook gebruikt in uiteenlopende dienstenbedrijven zoals engineering, productontwikkeling en grafische bureaus. De sterke punten zijn het doorgedreven projectbeheer, digitale opslag per project, de jobregistratie en planning.

  Onze oplossingen voor de dienstensector

Budgetvriendelijke software

Zowel de aankoop van de software als onze aanvullende diensten zijn budgetvriendelijk en vallen binnen het bereik van elke KMO. U betaalt namelijk enkel voor de modules die u echt gebruikt. Voor de effectieve start van de implementatie van Admin2Win wordt aan de hand van de gewenste functionaliteiten een concreet budget voor de licentie, de bijhorende diensten en de support- en updateovereenkomst vastgelegd.

ETS Informatics is bovendien door de Vlaamse Overheid erkend als dienstverlener voor de KMO-portefeuille. Via deze subsidiemaatregel geniet je van een subsidie tot 30% op de kostprijs van de opleidingen om Admin2Win optimaal te gebruiken.

Meer over onze budgetvriendelijke oplossingen Path Created with Sketch.
Budget wit

Features in de kijker

Blijf op de hoogte van praktische zaken en maatregelen via deze korte ETS nieuwsberichten.

Admin2Win feature in de kijker: Productieplanning nu met grafisch overzicht

Wings feature in de kijker: inlezen coda-bestanden

Admin2Win feature in de kijker: Toevoegen van elektronische bijlage aan documenten nu nog eenvoudiger

Admin2Win feature in de kijker: Webservice / API -> Case Vantieghem

Admin2Win feature in de kijker: E-facturatie (pdf, UBL)

Wings feature in de kijker: goedkeuren aankoopfacturen

Alle blogberichten Path Created with Sketch.

Boek een kennismakingsgesprek

Duid aan welke administratieve processen u wenst te automatiseren:

Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat u de beste surfervaring op onze website krijgt. Meer info