Een korte vraag of snel support nodig? Bel ons op het nummer +32 (0)56 36 30 20 en we helpen je graag verder!

Jouw gepersonaliseerd ERP systeem

Met de bouwstenen in onderstaande honingraat stellen we voor jouw KMO een softwarepakket op maat samen. Via parameters stemmen onze consultants het systeem verder af op jouw noden en wensen. Extra modules kunnen achteraf nog op elk moment ingeplugd worden.

DESIGN 1
Commercieel beheer (CRM)
DESIGN
Dienst na verkoop / Service
Boekhouding
Boekhouding / Boekhoudpakket
DESIGN 2
Beheer Basisbestanden
Aankoop
Aankoop
Planning
Agenda / Planning
Clock
Tijdsregistratie
Group
Urenregistratie en Materiaalverbruik
Admin2Win
Linkexternesoftware
Links met externe software
Projectbeheer
Projectbeheer / Nacalculatie
Voorraadbeheer
Voorraadbeheer / Stockbeheer
Admin2winmobile
Admin2Win Mobile
Diversen
Diverse Plug-ins
Personalisatie
Personalisatie / Maatwerk
Image 1 2

Boek nu een persoonlijke infosessie

Onze experten lichten je graag toe hoe we de werking in jouw bedrijf kunnen stroomlijnen en optimaliseren. Benieuwd wat we voor jouw organisatie kunnen betekenen? Maak dan meteen een afspraak.

Voor welke KMO’s?

Onze ERP-oplossing Admin2Win bouwde niet alleen een sterke reputatie op in sectoren zoals metaal, bouw en automotive. Ook in een aantal andere meer diverse producerende-, handels- en dienstenbedrijven is ons softwarepakket een graag geziene administratieve tool.

 • Spencer davis S Vf Xl Chg9 HI unsplash

  Metaalsector

  Admin2Win is vooral onmisbaar voor bedrijven actief in constructie, machinebouw, draai- en freeswerk, plaatwerk, matrijzenbouw, ...

  Onze oplossingen voor de metaalsector
 • Bouw1

  Bouwsector

  In de bouwsector bieden we onze diensten aan voor maakbedrijven zoals ramen/deuren, verandabouw, poorten en zonnewering, keukenbouw , interieurinrichting, ...

  Onze oplossingen voor de bouwsector
 • Auto

  Automotive sector

  We kunnen mooie referenties voorleggen in repair and service, carrosserie, carrosseriebouw, inrichting van bedrijfswagens, ...

  Onze oplossingen voor de automotive sector
 • Diverse maakbedrijven 2

  Diverse maakbedrijven

  Ook in een aantal andere sectoren zoals publiciteit en belettering, elektronica, betonelementen, scheikundige producten, transportbanden, ... heeft Admin2Win reeds zijn sporen verdiend.

  Onze oplossingen voor de producerende sector
 • Engineering diensten dienstnaverkoop 3

  Engineering / Diensten / Dienst na verkoop

  Admin2Win wordt ook gebruikt in uiteenlopende dienstenenbedrijven zoals engineering, productontwikkeling en grafische bureaus.

  Onze oplossingen voor de dienstensector
 • Handel logistiek 1

  Handel / Logistiek

  O.a. een glashandel, een metaal- en staalhandel, een houthandel, een toeleverancier van verbruiksartikelen in de bouw, een machinehandel, een handel in ventilatiemateriaal, een handel in persluchtmateriaal, ... behoren tot onze klanten.

  Onze oplossingen voor handelsbedrijven

Budgetvriendelijke software

Zowel de aankoop van de software als onze aanvullende diensten zijn budgetvriendelijk en vallen binnen het bereik van elke KMO. Je betaalt namelijk enkel voor de modules die je echt gebruikt. Voor de effectieve start van de implementatie van Admin2Win wordt aan de hand van de gewenste functionaliteiten een concreet budget voor de licentie, de bijhorende diensten en de support- en updateovereenkomst vastgelegd.

ETS Informatics is bovendien door de Vlaamse Overheid erkend als dienstverlener voor de KMO-portefeuille. Via deze subsidiemaatregel geniet je van een subsidie tot 30% op de kostprijs van de opleidingen om Admin2Win optimaal te gebruiken.

Meer over onze budgetvriendelijke oplossingen Path Created with Sketch.
Budget wit

Enkele referenties

Wat onze klanten zeggen

"De projectleider van ETS Informatics kent ons dossier door en door. Er is van in het begin van het project een goede samenwerking ontstaan en we hebben al veel meer gerealiseerd dan we verwacht hadden. Zo is er bijvoorbeeld reeds een koppeling gelegd tussen Admin2win en onze website waardoor de klanten zelf de gegevens van hun voertuigen en de historiek van de herstellingen per voertuig kunnen opvragen."

Frederick Vantieghem

zaakvoerder Vantieghem Bus & Coach

"Telkens er een update van Admin2Win bij ons geïnstalleerd wordt, laten we door één van de projectleiders ook een opleiding geven voor de medewerkers. Tot nu toe zaten er in elke update nieuwe interessante mogelijkheden waarmee we onze organisatie konden verbeteren. "

Hans Van Essche

zaakvoerder Fraxinus

"Een implementatie van een nieuw softwarepakket is zeker niet te onderschatten, maar het ging allemaal vlotter dan verwacht. We voelden snel dat we onze manier van werken zouden kunnen verbeteren. Het grote voordeel is dat de projectleider die ons project opvolgt zeer vertrouwd is met de branche waarin wij actief zijn. "

Pedro Soete

zaakvoerder Soete Aluminium

"Het is eigen aan onze business, we hebben enorm veel projecten. De volledige opvolging van bestelling door de klant tot aankoop van het materiaal en het maken van de eindfactuur verloopt via Admin2Win. We gebruiken ook zeer intensief de module dienst na verkoop. We waren vragende partij voor de mobiele toepassing. We plannen deze binnenkort in gebruik te nemen."

Danny Claus

zaakvoerder Maldex

Vantieghembus 300x210
Fraxinus
Soete Aluminium
Maldex2

Features in de kijker

Blijf op de hoogte van de meest recente ETS Informatics-nieuwtjes. In deze korte nieuwberichten zetten we ook graag de meest interessante Admin2Win- en Wings-features in de kijker.

Admin2Win: Productieplanning nu met grafisch overzicht

Wings: Inlezen coda-bestanden

Admin2Win: Toevoegen van elektronische bijlage aan documenten nu nog eenvoudiger

Admin2Win: Webservice / API -> Case Vantieghem

Wings: Goedkeuren aankoopfacturen

Alle blogberichten Path Created with Sketch.

Boek een kennismakingsgesprek

Duid aan welke administratieve processen je wenst te automatiseren:

Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat u de beste surfervaring op onze website krijgt. Meer info