Helpdesk: +32 (0)56 36 30 20 | Teamviewer | Anydesk

Mogelijkheden

Mobiel werken op afstand

Ontdek het moderne comfort van nieuwe netwerkmogelijkheden en werk vanaf nu mobiel. Wij verbinden je PC, laptop, smartphone of tablet via het internet met je server. Zo kan je gerust van thuis uit werken of van op klantenbezoek de nodige informatie consulteren. Alles kan via VPN gebeuren, ook het lezen en beantwoorden van e-mails.


Kwalitatieve hardware

Wij kiezen resoluut voor kwaliteitsmaterialen. Bij ons kan je rekenen op servers, PC’s, laptops, schermen en printers van een hoogwaardige kwaliteit. Wij verzorgen zelf de assemblage en de installatie van besturingssystemen, servers en werkstations. De hardware verlaat ons labo pas na een grondige technische voorbereiding en de nodige testen.


Actief Partnership

ICT evolueert snel. Dagelijks komen er nieuwe of verbeterde versies van producten op de markt. Wij screenen deze en brengen onze klanten op de hoogte van nieuwe mogelijkheden en uitbreidingen.


Service & onderhoud

Na de levering, de installatie en de configuratie van hardware en netwerk staat ons technisch team in voor een vlekkeloze nazorg.


Beveiliging

Onder het motto “voorkomen is beter dan genezen” wordt elk computernetwerk optimaal beschermd tegen virussen, spam, spyware en intrusion. Bovendien voorzien wij elk netwerk en elke server van een performant back-up systeem.


Naadloze integratie van hardware & software

Het is van kapitaal belang dat een netwerk goed afgestemd is op de softwaretoepassingen die je gebruikt. Vanuit onze ervaring als software producent is dit een aspect waar wij meer dan gewoon belang aan hechten.


Internet

Het internet vormt het verlengstuk van elk bedrijfsnetwerk. Daarom vonden wij het belangrijk om onze klanten ook op dit niveau een totaaloplossing aan te bieden. We verlenen advies, doen de coördinatie met de providers en zorgen voor de installatie van breedband internet. Bij ons kan je terecht voor de registratie van domeinen, assistentie i.v.m. de website en de configuratie van Office 365 diensten.

Onze partners

Wij kiezen voor betrouwbare kwaliteit. Ontdek onze partners.

Microsoft Supermicro Office365 Intel Hewlett Packard Asus Iiyama logo Brother logo Panda logo Crucial Antec Altaro Zyxel

ETS Nieuws

Blijf op de hoogte van de meest recente ETS Informatics-nieuwtjes. In deze korte nieuwberichten zetten we ook graag de meest interessante Admin2Win- en Wings-features in de kijker.

Flexibele werkplek: vervang uw vaste PC door een laptop

Iedereen gebaat bij een sneller en stabieler Wifi-netwerk

2FA (two-factor authentication) op RDP server

Security IT-netwerk

Hebt u nog Windows 8.x pc’s in gebruik?

Security-level van uw netwerk verhogen

Alle blogberichten Path Created with Sketch.

Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat u de beste surfervaring op onze website krijgt. Meer info