Mogelijkheden

Mobiel werken op afstand

Ontdek het moderne comfort van nieuwe netwerkmogelijkheden en werk vanaf nu mobiel. Wij verbinden uw thuis-PC, portablePC, uw smartphone of tabletPC via het Internet met uw server. Zo kunt u gerust van thuis uit werken of van op klantenbezoek de nodige informatie consulteren. Alles kan via VPN gebeuren, ook het lezen en beantwoorden van e-mails.


Kwalitatieve hardware

Wij kiezen resoluut voor kwaliteitsmaterialen. Met ETS Informatics mag u rekenen op servers, pc’s, portables, schermen en printers van een hoogwaardige kwaliteit. Wij verzorgen zelf de assemblage en installeren de besturingssystemen van servers en werkstations. De hardware verlaat ons labo pas na een grondige technische voorbereiding en de nodige testen.


Actief Partnership

ICT evolueert snel. Dagelijks komen er nieuwe of verbeterde versies van producten op de markt. Wij screenen en brengen onze klanten actief op de hoogte van deze nieuwe interessante mogelijkheden en uitbreidingen.


Service & onderhoud

Na de levering, de installatie en de configuratie van hardware en netwerk staat ons professioneel technische team in voor een vlekkeloze nazorg.


Beveiliging

Onder het motto “voorkomen is beter dan genezen” wordt elk computernetwerk optimaal beschermd tegen virussen, spam, spyware en intrusion. Bovendien voorzien wij elk netwerk of server van een performant back-up systeem.


Naadloze integratie van hardware & software

Het is van kapitaal belang een netwerk goed afgestemd is op de softwaretoepassingen die u gebruikt. Vanuit onze stevige ervaring als producent van software is dit een aspect waar wij meer dan gewoon belang aan hechten.


Internet

Daar het internet een kritisch verlengstuk vormt van elk bedrijfsnetwerk vonden we het belangrijk om ook op dit niveau onze klanten een totaaloplossing te kunnen bieden. We hebben daarom ons dienstenpakket uitgebreid met diverse diensten rond internet. Wij verlenen advies, doen de coördinatie met de providers en zorgen voor de installatie van breedband internet bij onze klanten. U kunt bij ons terecht voor de registratie van domeinen, assistentie ivm de website en configuratie van office 365 diensten.

Onze partners

Toon me je partners en ik zeg wie je bent. Wij kiezen boven alles voor betrouwbare kwaliteit.

Microsoft Supermicro Office365 Intel Hewlett Packard Asus Iiyama logo Brother logo Panda logo Crucial Antec Altaro Zyxel

Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat u de beste surfervaring op onze website krijgt. Meer info