Helpdesk: +32 (0)56 36 30 20 | Teamviewer | Anydesk

Waarom een ERP of CRM implementeren?

De bedoeling van beide systemen is uiteindelijk dezelfde. Er mag op geen enkel niveau informatie verloren gaan. Data wordt bij voorkeur maar één keer in het systeem ingebracht en administratieve processen worden duidelijk vastgelegd. Doordat alle medewerkers dezelfde manier van werken volgen wordt een organisatie transparanter en moet men niet constant op zoek naar informatie. Zo wordt tijd bespaard en worden dure fouten vermeden.

Enkel voor grote bedrijven?

Het voortdurend optimaliseren van bedrijfsprocessen is minstens zo belangrijk voor een KMO of klein bedrijf als voor een groot bedrijf. Het is in elk bedrijf nodig om kosten te elimineren. Administratieve software of een ERP implementatie is hiervoor de tool bij uitstek.

CRM of ERP of beide?

Is het nodig om binnen je bedrijf naast een ERP softwarepakket of administratie programma ook een CRM pakket te hebben? In sommige gevallen wel, in andere niet. In meer verkoopgerichte bedrijven waar er veel prospectie gedaan wordt met meerdere salesmensen is een CRM pakket misschien noodzakelijk. In minder verkoopgerichte bedrijven zal een ERP systeem voldoende CRM functionaliteiten aan boord hebben.

Het is belangrijk dat elke opportuniteit of verkoopkans in een systeem ingegeven wordt. Elk contact tussen de prospect en je bedrijf moet opgevolgd kunnen worden tot de prospect uiteindelijk een klant wordt.

De meeste CRM systemen zijn erop gericht om data te verzamelen rond de relatie (persoon). In vele gevallen vergeet men de absolute noodzaak om ook opvolging te hebben op niveau van een project of dossier.

Admin2Win is dat ERP of CRM?

Natuurlijk heeft Admin2Win alle functies aan boord die nodig zijn wat betreft opvolging relaties, mailing, … Admin2win is een ERP software voor KMO's opgebouwd rond projecten.

De meeste van onze klanten bouwen hun verkoopopvolging op rond een project of dossier. Dit project of dossier wordt bij de meeste van onze klanten aangemaakt wanneer een klant of prospect contact neemt voor een prijsvraag. Zo worden naast de klantgegevens ook alle gegevens die gekend zijn van het project ingegeven en bijgehouden. Rond dit project of dossier wordt alle data verzameld. Dit gaat zowel over administratieve data als over alle digitale informatie.

Admin2 Win Doos Mockup 06 web

Waarom voor het softwarepakket Admin2Win kiezen voor je bedrijf?

  • Admin2Win is modulair opgebouwd.
  • Er is een uurregistratie in het atelier en op de werf beschikbaar.
  • Nacalculatie per project of per werf is mogelijk.
  • Admin2Win is een document beheer systeem op maat van je KMO. Alle digitale documenten worden per project opgeslagen en alle administratieve documenten worden aan het project gelinkt.
  • Het beheren van de voorraad is mogelijk met reservatie per project.
  • Er zijn koppelingen beschikbaar met diverse externe pakketten.
  • Een mobiele toepassing of app van Admin2Win kan ter beschikking gesteld worden.
  • Rapporten en dashboards maken van je data zijn mogelijk via PowerBi.
  • Admin2Win is betaalbaar en kan snel geïmplementeerd worden.

Een gebruiksvriendelijke business software is uitermate belangrijk en absoluut noodzakelijk tijdens de uitvoering van verschillende projecten, maar heeft zeker ook zijn belang als er achteraf service moet geleverd worden.

Neem deel aan een van onze geplande demosessies

Neem contact met ons op!

Demo of infogesprek aanvragen Path Created with Sketch.

Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat u de beste surfervaring op onze website krijgt. Meer info