Helpdesk: +32 (0)56 36 30 20 | Teamviewer | Anydesk

Terug naar het overzicht

Admin2Win Mobile

Onze toepassingen voor de mobiele medewerker

Admin2winmobile

A2W Mobile is ons platform voor de mobiele medewerker. Op dit platform zijn er voor verkoper, projectleider, technieker, monteur, ... een aantal mobiele toepassingen of app's ter beschikking om enerzijds informatie betreffende de klant of het project via een smartphone, tablet of laptop op te vragen en te raadplegen. Via hetzelfde platform is het voor de buitenmedewerker ook mogelijk om op zijn mobiel device zelf bepaalde administratieve taken te doen en/of digitale info door te sturen van de werf naar de backoffice.

Beschikbare toepassingen:

  • Jobapp (app voor Android / iOS)
  • CRM (app voor Android / iOS)
  • Docmaster (app voor Android / iOS)
  • Planning / Projectagenda (app voor Android / iOS)
  • Leverbon (app voor Windows 10/11)
  • Interventiebon (app voor Windows 10/11)

Jobapp (app voor Android / iOS)

Jobapp collage

Dit is onze applicatie voor real-time jobregistratie op de werf, dit via de smartphone. Er kan geopteerd worden om elke medewerker individueel te laten registreren of de ploegchef kan de registratie doen voor de mensen in zijn ploeg.


CRM (app voor Android / iOS)

CRM collage

Via deze app kan de gebruiker klantgegevens raadplegen en via directe link de telefoon, routeplanner of mailapplicatie op zijn smartphone activeren.


Docmaster (app voor Android / iOS)

Docmaster collage

Via deze app kan de gebruiker foto's of documenten via zijn smartphone direct opladen naar de mappenstructuur van de klant of het project in Admin2Win.

In de omgekeerde richting kunnen vanuit de backoffice ook bepaalde documenten en digitale info beschikbaar gesteld worden om deze te kunnen consulteren en/of bewerken op smartphone of tablet.


Planning / Projectagenda (app voor Android / iOS)

Planning collage

Via deze app kunnen mobiele medewerkers (plaatsers, monteurs, techniekers, …) via hun smartphone individuele planning en opdrachten doorkrijgen.


Leverbon (app voor Windows 10/11)

Leverbons detail

Via deze applicatie kunnen mobiele medewerkers de in de backoffice voorbereide leverbonnen bij afhaling door de klant of bij levering door de klant digitaal laten ondertekenen. Indien nodig kan een opmerking of foto toegevoegd worden.


Interventiebon (App for Windows 10/11)

Interventiebons detail

Via deze applicatie kunnen mobiele medewerkers de in de backoffice voorbereide interventiebonnen verder aanvullen met hun prestatie en verbruikt materiaal, digitaal laten ondertekenen en afmelden

In een recentere versie kan de mobiele medewerker op zijn tablet ook zelf een interventiebon aanmaken en kan hij de afgewerkte interventiebon ook direct naar de klant doormailen.

Gerelateerde blogberichten

A2W Mobile: dé tool voor het uitwisselen van digitale info met uw buitenmedewerkers - release 2024

A2W Mobile: nieuwe functies in ontwikkeling

A2W Mobile: Release 2023 - nieuwe features te verwachten

A2W Mobile: Officiële release nieuwe versie op 11/07/22

A2W Mobile: vanaf nu ook documenten beschikbaar stellen op de werf

Admin2Win: nieuwe features in A2W Mobile - coming soon

Interesse in Admin2Win? Boek een kennismakingsgesprek

Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat u de beste surfervaring op onze website krijgt. Meer info