Een korte vraag of snel support nodig? Bel ons op het nummer +32 (0)56 36 30 20 en we helpen je graag verder!

Terug naar het overzicht

Admin2Win Mobile

Onze toepassingen voor de mobiele medewerker

Image 1

Admin2Win Mobile is ons platform voor de mobiele medewerker. Via dit platform krijgt de buitenmedewerker (verkoop, projectleiding, technieker, monteur,…) zowel op zijn tablet (windows10) als op zijn smartphone (Android en los) een aantal tools ter beschikking die hem enerzijds een digitale toegang verschaffen tot specifieke informatie betreffende klant of project. Anderzijds stellen deze tools de mobiele medewerker in staat om zelf bepaalde administratieve handelingen te stellen en digitale info door te sturen van werf naar backoffice.

Admin2win Mobile for Tablet (App voor Windows10)

SYL 0544 bewerkt

In deze applicatie zijn er 3 toepassingen leverbaar:

  • Interventiebon
  • Leverbon
  • Docmaster

Interventiebon is onze applicatie die de mobiele medewerker toelaat om de in de backoffice voorbereide interventiebon aan te vullen, de bon door de klant digitaal te laten ondertekenen en de bon af te melden. In een recentere versie kan de mobiele medewerker op zijn tablet ook zelf een interventiebon aanmaken en kan hij de afgewerkte interventiebon ook direct naar de klant doormailen.

Leverbon is onze applicatie die de mobiele medewerker toelaat om de in de backoffice voorbereide leverbon bij afhaling door de klant of bij levering bij de klant digitaal te laten ondertekenen. Indien nodig kan een opmerking of zelfs een foto toegevoegd worden.

Docmaster biedt de mogelijkheid om foto’s of documenten op een eenvoudige manier zonder omweg direct op te laden naar de mappenstructuur bij de klant of project in Admin2Win. Het is ook mogelijk om digitale documenten te synchroniseren tussen de backoffice en de verschillende tablets van de techniekers.


Admin2Win Mobile for Phone (Android en Ios)

SYL 0542 bewerkt

In deze applicatie zijn er 3 toepassingen leverbaar:

  • JobApp
  • Crm
  • Docmaster

JobApp is onze applicatie voor real-time jobregistratie op de werf via de smartphone. Er kan geopteerd worden om elke medewerker individueel te laten registreren of de ploegchef kan de registratie doen voor de mensen diehij in zijn ploeg heeft.

Daarnaast is er ook een crm-toepassing ter beschikking. Via dezeapp kan de gebruiker klantgegevens raadplegen en vanuit de applicatie de telefoon, routeplanner of mailapplicatie op zijn smartphone direct activeren.

En last but not least is er Docmaster. Deze module biedt de mogelijkheid om foto’s die genomen werden met de smartphone of andere documenten op een eenvoudige manier zonder omweg direct op te laden naar de mappenstructuur bij de klant of project in Admin2Win.

Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat u de beste surfervaring op onze website krijgt. Meer info