Een korte vraag of snel support nodig? Bel ons op het nummer +32 (0)56 36 30 20 en we helpen je graag verder!

Terug naar het overzicht

Boekhouding / Boekhoudpakket (link met)

Admin2Win linkt naadloos met elk boekhoudpakket

Boekhouding

Wij zijn officieel erkend partner en verdeler van Wings software voor boekhouding. Wij verzorgen voor onze klanten de levering, installatie, opleiding en first-line support van het Wings boekhoudpakket. Vanzelfsprekend zorgen we ook voor een naadloze koppeling met jouw Admin2Win software.

Belangrijk! Als klant heb je evenwel de vrijheid om te kiezen met welke boekhoudsoftware je wenst te werken. Admin2Win kan ook gekoppeld worden met uw vertrouwde boekhoudsoftware of met het boekhoudpakket dat je boekhoudkantoor of accountant gebruikt. Admin2Win Business Software kan inderdaad gekoppeld worden met elke boekhoudsoftware.

Zo gebeurt er een uitwisseling van klanten- en leveranciersgegevens met het boekhoudprogramma en worden de gemaakte verkoopfacturen automatisch vanuit de business software overgedragen naar het verkoopdagboek van de boekhouding. Het voordeel van een dergelijke koppeling is dat dubbele input van gegevens wordt vermeden.

Met volgende boekhoudpakketten is er standaard een directe rechtstreekse koppeling beschikbaar:

  • Wings
  • Wings Online
  • Proacc
  • Exact Online
  • Topaccount
  • ExpertM
  • Eva Online
  • Octopus
  • Admisol
Group 8 Created with Sketch.

Het uitwisselen van data tussen administratieve software en boekhouding is in de laatste jaren ook sterk geëvolueerd.

Facturen of e-facturen die in een administratieve software als Admin2Win opgemaakt worden kunnen op een eenvoudige manier in UBL-formaat (Universal Business Language) digitaal beschikbaar gemaakt worden voor boekhoudsoftware en/of boekhoudplatformen.

Boekhoudprogramma’s zoals Accowin, Adix, Adsolut, Admisol, Allegro, Briljant, Exact Online, Exact Proacc, ExpertM, Octopus, Sage Bob 50, Syscom Sillicon financial, Topaccount, Twinfield, Venice, Vero Count, Winauditor, Winbooks, Wings, Wings Online, Yuki, … kunnen in Admin2Win opgemaakte verkoopfacturen via UBL-formaat importeren voor verdere verwerking.

Ook boekhoudplatformen zoals Basecone, Billit, Billtobox, Clearfacts, kunnen eveneens onze in UBL-formaat aangeleverde facturen importeren voor verdere verwerking.


Accowin (link via import UBL)

Logo Accowin

De in Admin2Win aangemaakte verkoopfacturen kunnen eenvoudig doorgeboekt worden naar Accowin. Vanzelfsprekend worden ook de klanten en de leveranciers gesynchroniseerd.


Admisol (directe link)

Admisol2

De in Admin2Win aangemaakte verkoopfacturen kunnen eenvoudig doorgeboekt worden naar Admisol. Vanzelfsprekend worden ook de klanten en de leveranciers gesynchroniseerd.


Adix (link via import UBL)

Adix logo

De in Admin2Win aangemaakte verkoopfacturen kunnen eenvoudig doorgeboekt worden naar Adix. Vanzelfsprekend worden ook de klanten en de leveranciers gesynchroniseerd.


Adsolut (link via import UBL)

Adsolut

De in Admin2Win aangemaakte verkoopfacturen kunnen eenvoudig doorgeboekt worden naar Absolut van Wolters Kluwer. Vanzelfsprekend worden ook de klanten en de leveranciers gesynchroniseerd.


Allegro (link via import UBL)

Allegro

De in Admin2Win aangemaakte verkoopfacturen kunnen eenvoudig doorgeboekt worden naar Allegro. Vanzelfsprekend worden ook de klanten en de leveranciers gesynchroniseerd.


Basecone (link via import UBL)

Basecone

De in Admin2Win aangemaakte verkoopfacturen kunnen eenvoudig doorgeboekt worden naar Basecone. Vanzelfsprekend worden ook de klanten en de leveranciers gesynchroniseerd.


Billit (link via import UBL)

Billit logo

De in Admin2Win aangemaakte verkoopfacturen kunnen eenvoudig doorgeboekt worden naar Billit. Vanzelfsprekend worden ook de klanten en de leveranciers gesynchroniseerd.


Billtobox (link via import UBL)

Billtobox

De in Admin2Win aangemaakte verkoopfacturen kunnen eenvoudig doorgeboekt worden naar Billtobox. Vanzelfsprekend worden ook de klanten en de leveranciers gesynchroniseerd.


Briljant (link via import UBL)

Briljant

De in Admin2Win aangemaakte verkoopfacturen kunnen eenvoudig doorgeboekt worden naar Briljant van Kluwer Software. Vanzelfsprekend worden ook de klanten en de leveranciers gesynchroniseerd.


Clearfacts (link via import UBL)

Clearfacts

De in Admin2Win aangemaakte verkoopfacturen kunnen eenvoudig doorgeboekt worden naar Clearfacts. Vanzelfsprekend worden ook de klanten en de leveranciers gesynchroniseerd.


Eva Online (directe link)

EVA online

De in Admin2Win aangemaakte verkoopfacturen kunnen eenvoudig doorgeboekt worden naar Eva Online. Vanzelfsprekend worden ook de klanten en de leveranciers gesynchroniseerd.


Exact Online (directe link)

Exact Online

De in Admin2Win aangemaakte verkoopfacturen kunnen eenvoudig doorgeboekt worden naar Exact Online. Vanzelfsprekend worden ook de klanten en de leveranciers gesynchroniseerd.


Exact ProAcc (directe link)

Exact proacc

De in Admin2Win aangemaakte verkoopfacturen kunnen eenvoudig doorgeboekt worden naar Exact Online. Vanzelfsprekend worden ook de klanten en de leveranciers gesynchroniseerd.


ExpertM (directe link)

Expert M

De in Admin2Win aangemaakte verkoopfacturen kunnen eenvoudig doorgeboekt worden naar ExpertM van Kluwer Software. Vanzelfsprekend worden ook de klanten en de leveranciers gesynchroniseerd.


Octopus (directe link)

Octopus

De in Admin2Win aangemaakte verkoopfacturen kunnen eenvoudig doorgeboekt worden naar Octopus. Vanzelfsprekend worden ook de klanten en de leveranciers gesynchroniseerd.


Sage Bob 50 (link via import UBL)

Sage bob 50

De in Admin2Win aangemaakte verkoopfacturen kunnen eenvoudig doorgeboekt worden naar Sage Bob 50. Vanzelfsprekend worden ook de klanten en de leveranciers gesynchroniseerd.


Syscom Silicon Financial (link via import UBL)

Syscom

De in Admin2Win aangemaakte verkoopfacturen kunnen eenvoudig doorgeboekt worden naar Syscom Silicon Financial. Vanzelfsprekend worden ook de klanten en de leveranciers gesynchroniseerd.


Topaccount (vroeger: Toppower) (directe link)

Topaccount

De in Admin2Win aangemaakte verkoopfacturen kunnen eenvoudig doorgeboekt worden naar Topaccount. Vanzelfsprekend worden ook de klanten en de leveranciers gesynchroniseerd.


Twinfield (link via import UBL)

Twinfield

De in Admin2Win aangemaakte verkoopfacturen kunnen eenvoudig doorgeboekt worden naar Twinfield. Vanzelfsprekend worden ook de klanten en de leveranciers gesynchroniseerd.


Venice (link via import UBL)

C Logic2

De in Admin2Win aangemaakte verkoopfacturen kunnen eenvoudig doorgeboekt worden naar Venice. Vanzelfsprekend worden ook de klanten en de leveranciers gesynchroniseerd.


Vero Count (link via import UBL)

Vero Count

De in Admin2Win aangemaakte verkoopfacturen kunnen eenvoudig doorgeboekt worden naar Vero Count. Vanzelfsprekend worden ook de klanten en de leveranciers gesynchroniseerd.


Winauditor (link via import UBL)

Winauditor

De in Admin2Win aangemaakte verkoopfacturen kunnen eenvoudig doorgeboekt worden naar Winauditor. Vanzelfsprekend worden ook de klanten en de leveranciers gesynchroniseerd.


Winbooks (link via import UBL)

Logo Win Books

De in Admin2Win aangemaakte verkoopfacturen kunnen eenvoudig doorgeboekt worden naar Winbooks. Vanzelfsprekend worden ook de klanten en de leveranciers gesynchroniseerd.


Wings (directe link)

Wings2

ETS Informatics, officieel erkend partner en verdeler van Wings software voor boekhouding. ETS Informatics is al geruime tijd value added partner van Wings software. Dit maakt van ons een officieel verdeler van deze uitstekende boekhoudsoftware.

Naast het leveren van de Wings software, verzorgen we ook de installatie, opleiding, first-line support en uiteraard naadloze koppeling met jouw Admin2Win software.


Wings Online (directe link)

Wings2

De in Admin2Win aangemaakte verkoopfacturen kunnen eenvoudig doorgeboekt worden naar Wings. Vanzelfsprekend worden ook de klanten en de leveranciers gesynchroniseerd. Daarenboven kunnen de in Wings ingeschreven aankoopfacturen gebruikt worden voor factuurcontrole.


Yuki (link via import UBL)

Yuki

De in Admin2Win aangemaakte verkoopfacturen kunnen eenvoudig doorgeboekt worden naar Yuki. Vanzelfsprekend worden ook de klanten en de leveranciers gesynchroniseerd.

Gerelateerde blogberichten

Wings: Inlezen coda-bestanden

Wings: Goedkeuren aankoopfacturen

Wings: Betalen leveranciers vanuit de boekhouding

Wings Boekhouding: Enkele highlights

Interesse in Admin2Win? Boek een kennismakingsgesprek

Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat u de beste surfervaring op onze website krijgt. Meer info