Een korte vraag of snel support nodig? Bel ons op het nummer +32 (0)56 36 30 20 en we helpen je graag verder!

Terug naar het overzicht

Boekhouding / Boekhoudpakket

Software voor facturatie en boekhouding

Boekhouding

Boekhoudsoftware kent voor ons geen geheimen. Zoek je een facturatie- en boekhoudprogramma? Dan kan je bij ons terecht! De modulaire Admin2Win software kan perfect gekoppeld worden met elke boekhoudsoftware. Standaard zijn er koppelingen met het boekhoudingspakket van Wings, Exact, Exact Online, Proacc, Topaccount, Octopus, Admisol, C-Logic (Venice), …

Dergelijke koppeling zorgt voor:

  • een uitwisseling van klanten- en leveranciersgegevens met het boekhoudprogramma.
  • gemaakte verkoopfacturen die automatisch vanuit de business software overgedragen worden naar het verkoopdagboek van de boekhouding. Het voordeel van een dergelijke koppeling is dat dubbele input van gegevens wordt vermeden.
Group 8 Created with Sketch.

Elektronische facturen of e-facturen in UBL (Universal Business Language) worden eenvoudig uitgewisseld tussen het administratief pakket en de boekhoudsoftware. Zo kunnen de meeste boekhoudprogramma’s (zoals Yuki, Octopus, Exact Online, Wings, ExpertM, Topaccount, Briljant, Sage Bob 50, Venice, Adsolut, Admisol, Winbooks,…) UBL-facturen inlezen voor verdere verwerking.


ETS Informatics, officieel erkend partner en verdeler van Wings software voor boekhouding

Wings2

ETS Informatics is al geruime tijd value added partner van Wings software. Dit maakt van ons een officieel verdeler van deze uitstekende boekhoudsoftware.

Naast het leveren van de Wings software, verzorgen we ook de installatie, opleiding, first-line support en uiteraard naadloze koppeling met jouw Admin2Win software.


Link met ProAcc van Exact (Boekhouding)

Exact proacc

Link met Exact Online van Exact (Boekhouding)

Exact Online

De in Admin2Win aangemaakte verkoopfacturen kunnen eenvoudig doorgeboekt worden naar Exact Online. Vanzelfsprekend worden ook de klanten en de leveranciers gesynchroniseerd.


Link met ExpertM van Kluwer (boekhouding)

Expert M

De in Admin2Win aangemaakte verkoopfacturen kunnen eenvoudig doorgeboekt worden naar ExpertM van Kluwer Software. Vanzelfsprekend worden ook de klanten en de leveranciers gesynchroniseerd.


Link met Eva Online van Kluwer (boekhouding)

EVA online

Link met Topaccount van Kluwer (vroeger: Toppower) (Boekhouding)

Topaccount

De in Admin2Win aangemaakte verkoopfacturen kunnen eenvoudig doorgeboekt worden naar Topaccount. Vanzelfsprekend worden ook de klanten en de leveranciers gesynchroniseerd.


Link met Octopus van Inaras (Boekhouding)

Octopus

De in Admin2Win aangemaakte verkoopfacturen kunnen eenvoudig doorgeboekt worden naar Octopus. Vanzelfsprekend worden ook de klanten en de leveranciers gesynchroniseerd.


Link met Admisol

Admisol2

Link C-Logic van Venice

C Logic2

Link met Yuki (via UBL)

Yuki

Link met Wings Boekhouding van Wings (Boekhouding)

Wings2

De in Admin2Win aangemaakte verkoopfacturen kunnen eenvoudig doorgeboekt worden naar Wings. Vanzelfsprekend worden ook de klanten en de leveranciers gesynchroniseerd. Daarenboven kunnen de in Wings ingeschreven aankoopfacturen gebruikt worden voor factuurcontrole.

Interesse in Admin2Win? Boek een kennismakingsgesprek

ETS Nieuws

Blijf op de hoogte van de meest recente ETS Informatics-nieuwtjes. In deze korte nieuwberichten zetten we ook graag de meest interessante Admin2Win- en Wings-features in de kijker.

Wings: Inlezen coda-bestanden

Wings: Goedkeuren aankoopfacturen

Wings: Betalen leveranciers vanuit de boekhouding

Wings Boekhouding: Enkele highlights

Alle blogberichten Path Created with Sketch.

Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat u de beste surfervaring op onze website krijgt. Meer info