Een korte vraag of snel support nodig? Bel ons op het nummer +32 (0)56 36 30 20 en we helpen je graag verder!

Terug naar het overzicht

Personalisatie / Maatwerk

Aanpassingen op maat van uw bedrijf

Personalisatie

Hoewel we als softwarebedrijf de administratieve processen van een aantal sectoren zeer goed kennen, merken we het elke dag: elk bedrijf is uniek en heeft verschillende noden, vooral inzake software.

Om hieraan tegemoet te komen, houden we vast aan de modulaire opbouw van het softwarepakket Admin2Win. We zorgen ook voor flexibiliteit, zodanig dat we de software zonder te programmeren kunnen aanpassen een de specifieke wensen van de klant.

Parameterset per branche

Er zijn een aantal specifieke parameters beschikbaar, die afhankelijk van uw branche of zelfs individueel per klant, geactiveerd kunnen worden. Op deze manier kunnen we het systeem per dossier anders laten werken. Zonder te programmeren passen we de software aan de specifieke wensen of noden van jouw onderneming aan.


Intelligente layouts / afdrukken

Via intelligente layouts / afdrukken kan elke output dat naar een printer of pdf gestuurd wordt aangepast worden. Dit zowel qua layout als qua werking. Zo kan een afdruk zonder te programmeren intelligent gemaakt worden, zodanig dat hij afhankelijk van een bepaalde voorwaarde op een andere manier functioneert.


Aanpassingen op maat

Heb je als klant nog specifieke eisen? Dan passen wij Admin2Win aan op basis van jouw individuele wensen. Admin2Win wordt immers van A tot Z binnenshuis ontwikkeld.

Interesse in Admin2Win? Boek een kennismakingsgesprek

Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat u de beste surfervaring op onze website krijgt. Meer info