Helpdesk: +32 (0)56 36 30 20 | Teamviewer | Anydesk

Terug naar het overzicht

Personalisatie / Maatwerk

Aanpassingen op maat van uw bedrijf

Personalisatie

Hoewel we als softwarebedrijf de administratieve processen van een aantal sectoren zeer goed kennen, merken we het elke dag: elk bedrijf is uniek en heeft verschillende noden, vooral inzake software.

Om hieraan tegemoet te komen, houden we vast aan de modulaire opbouw van het softwarepakket Admin2Win. We zorgen ook voor flexibiliteit, zodanig dat we de software zonder te programmeren kunnen aanpassen een de specifieke wensen van de klant. Hiervoor hebben we volgende tools ter beschikking:

  • Parameterset per branche
  • Intelligente layouts / afdrukken
  • Aanpassingen op maat

Parameterset per branche

Er zijn een aantal specifieke parameters beschikbaar, die afhankelijk van jouw branche of zelfs individueel voor u als klant, geactiveerd kunnen worden. Op deze manier kunnen we het systeem per dossier, indien nodig, anders laten werken. Zonder te programmeren passen we de software aan de specifieke wensen of noden van jouw onderneming aan.


Intelligente layouts / afdrukken

Via intelligente layouts / afdrukken kan elke output die naar een printer of pdf gestuurd wordt er inhoudelijk of qua layout anders uitzien, afhankelijk van een bepaalde voorwaarde in het systeem. Zo is het, om maar een eenvoudig voorbeeld te geven, mogelijk om afhankelijk van een bepaalde voorwaarde in het systeem bepaalde data op een document te laten verschijnen of niet.


Aanpassingen op maat

Heb je als klant nog bepaalde specifieke eisen? Dan kunnen wij Admin2Win eventueel aanpassen op basis van jouw individuele wensen. Admin2Win wordt immers van A tot Z binnenshuis ontwikkeld.

Interesse in Admin2Win? Boek een kennismakingsgesprek

Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat u de beste surfervaring op onze website krijgt. Meer info