Een korte vraag of snel support nodig? Bel ons op het nummer +32 (0)56 36 30 20 en we helpen je graag verder!

Terug naar het overzicht

Personalisatie / Maatwerk

Aanpassingen op maat zonder echt te programmeren of indien nodig toch een stukje maatwerk

Image 1

Alhoewel we als softwarebedrijf werken voor een aantal afgelijnde sectoren waarvan we de administratieve processen ondertussen zeer goed kennen, merken we het elke dag. Elk bedrijf is uniek georganiseerd en heeft verschillende noden, maar vooral een andere verwachting, inzake software.

Om hieraan tegemoet te komen houden we vast aan de zeer modulaire opbouw van het softwarepakket Admin2Win, maar bouwen we ook zoveel mogelijk flexibiliteit in zodanig dat we de software zonder te programmeren toch kunnen aanpassen aan een aantal specifieke wensen van onze klant.

Parameterset per branche

In het pakket zijn een groot aantal specifieke parametersets beschikbaar die afhankelijk van de branche waarin onze klant werkt of zelfs individueel per klant kunnen geactiveerd worden. Op deze manier kunnen we het systeem per afzonderlijk dossier anders laten werken. Zo kunnen we zonder te programmeren de software aanpassen aan de specifieke organisatie van elke onderneming.


Intelligente layouts / afdrukken

Belangrijk in dit verband is ook dat we via het systeem van intelligente layouts of afdrukken elke output naar document dat naar een printer of Pdf gestuurd wordt op maat kunnen aanpassen, zowel qua layout als qua werking. Zo kan een afdruk zonder te programmeren intelligent gemaakt worden, zodanig dat hij afhankelijk van een bepaalde voorwaarde in het pakket op een andere manier functioneert.


Aanpassingen op maat

Indien blijkt dat je als klant alsnog specifieke eisen hebt, dan kunnen we Admin2Win nog altijd op maat van elke individuele klant aanpassen. Admin2Win Businesssoftware wordt immers van A tot Z in eigen huis ontwikkeld.

Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat u de beste surfervaring op onze website krijgt. Meer info