Een korte vraag of snel support nodig? Bel ons op het nummer +32 (0)56 36 30 20 en we helpen je graag verder!

Terug naar het overzicht

Rapportering / Dashboards

Overzichtelijk management dashboard

Image 1

Een implementatie van een pakket als Admin2Win kan maar geslaagd genoemd worden als het systeem ook voorziet in overzichtelijke rapportering of business dashboard ten behoeve van het management.

Rapporten standaard in systeem

Standaard heeft Admin2Win heel wat overzichten die ofwel op papier kunnen afgedrukt worden of naar Excel kunnen geëxporteerd worden.

Via de functie rapporten aankoop / verkoop heeft men enerzijds op niveau verkoop een mooi zicht op periodische omzetcijfers per klant en productgroep. Aan de aankoopzijde krijgt men via dit systeem zicht op aankopen per leverancier en per productgroep.

De functionele rapportering overal beschikbaar in Admin2Win is dan weer zo uitgebreid dat het onmogelijk is hiervan een overzicht te geven. Hiertoe behoren de backorderlijst klanten, backorderlijst leveranciers, stocklijsten, voorraadlijst op datum, nacalculaties per project, WIP-lijst of Work in Progress, maandrapport prestaties per persoon, uren per bewerking, ….


Rapporten op maat

In de praktijk is het ook mogelijk om specifieke rapportering op maat van de klant aan te bieden. Dit gaat van een kleine aanpassing aan één van de bestaande standaardlijsten of rapporten tot het programmeren van een bijkomende functie in het systeem die een export van bepaalde data naar Excel of genereert.

Ook tot de mogelijkheden behoort het voorbereiden van een query in Excel op de database van het systeem waar de klanten dan via draaitabellen verder op werken. Het voordeel hiervan is dat de data bij het openen van de Excel automatisch worden vernieuwd.


Export naar BI Tool

Vanuit Admin2Win kan ook een export van data ontwikkeld worden ten behoeve van een rapportage programma of ook BI Tool genoemd zoals Qlik Sense, Qlik view en PowerBI (Microsoft). Dit zijn krachtige visualisatietools waarmee op een snelle en eenvoudige manier BI-rapporten en dashboards kunnen aangemaakt worden.

Deze rapportage software tools zijn zeer intuïtief. Eens de basisexport is gebeurd kan de klant zelf custom-made dashboards en rapporten aanmaken zonder dat wij daarvoor nodig zijn. Ook hier worden de data automatisch hernieuwd waardoor de rapporten en dashboards altijd up-to-date blijven.

Interesse in Admin2Win? Boek een kennismakingsgesprek

ETS Nieuws

Blijf op de hoogte van de meest recente ETS Informatics-nieuwtjes. In deze korte nieuwberichten zetten we ook graag de meest interessante Admin2Win- en Wings-features in de kijker.

A2W: Nieuw in ons dienstenaanbod. Visualisatie van Admin2Win- en Wings-data in PowerBI

Visualisatie van data uit Admin2Win via PowerBi: Een aantal screenshots

Admin2Win: Dashboards en rapportage via Microsoft PowerBi

Admin2Win: Link met Qlik Sense Desktop (Qlikview)

Alle blogberichten Path Created with Sketch.

Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat u de beste surfervaring op onze website krijgt. Meer info