Een korte vraag of snel support nodig? Bel ons op het nummer +32 (0)56 36 30 20 en we helpen je graag verder!

Terug naar het overzicht

Tijdsregistratie

Tijdsregistratie Time2Win

Image 1

Onze systemen voor jobregistratie kunnen ook uitgebreid worden met een tijdsregistratiesysteem waarbij de werknemers hun aanwezigheid melden met hun badge of key bij aankomst en vertrek op het bedrijf.

Tijdsregistratie / Time2Win

Elke dag, 5 minuten per persoon, maal 200 werkdagen, … Time2Win is software voor tijdsregistratie die zowel afzonderlijk als geïntegreerd met Admin2Win Businesssoftwarekan gebruikt worden.

Het systeem berekent de effectieve werktijd van uw werknemers. Overuren, verlofdagen, feestdagen, inhaalrust en ziekte kunnen perfect in het systeem voor tijdsregistratie bijgehouden worden.

Bij het begin en op het einde van een werkdag melden de personeelsleden zich aan bij een elektronische prikklok of tijdsregistratieklok. De registratie van aankomst en vertrek gebeurt door middel van een badge of key.

Vanuit deze eenvoudige registratie is het systeem in staat om de effectieve gewerkte tijd te berekenen. Aangevuld met een beheer voor verlofdagen, feestdagen, inhaalrust en ziekte vormt dit een eenvoudig maar compleet systeem voor tijdsregistratie. Per werknemer en per periode vraagt u een overzicht op.

Group 8 Created with Sketch.

Er is een overzichtslijst mogelijk die per werknemer de Tijdsregistratie (betaalde tijd) vergelijkt met de Jobregistratie (= tijd toegewezen aan projecten)

Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat u de beste surfervaring op onze website krijgt. Meer info