Helpdesk: +32 (0)56 36 30 20 | Teamviewer | Anydesk

Terug naar het overzicht

Tijdsregistratie

Tijdsregistratie Time2Win

Image 1

Onze systemen voor jobregistratie kunnen uitgebreid worden met een tijdsregistratiesysteem. Hierbij melden werknemers hun aanwezigheid met hun badge of key bij aankomst en vertrek.

Tijdsregistratie / Time2Win

Time2Win is software voor tijdsregistratie. Deze software kan zowel afzonderlijk als geïntegreerd met de Admin2Win software gebruikt worden.

Het systeem berekent de effectieve werktijd van je werknemers. Overuren, verlofdagen, feestdagen, inhaalrust en ziekte kunnen perfect in het systeem voor tijdsregistratie bijgehouden worden.

Bij het begin en op het einde van een werkdag melden de personeelsleden zich aan bij een elektronische prikklok of tijdsregistratieklok. De registratie van aankomst en vertrek gebeurt door middel van een badge of key.

Vanuit deze eenvoudige registratie is het systeem in staat om de effectieve gewerkte tijd te berekenen. Aangevuld met een beheer voor verlofdagen, feestdagen, inhaalrust en ziekte vormt dit een eenvoudig maar compleet systeem voor tijdsregistratie. Je kan per werknemer en per periode een overzicht aanvragen.

Onze software voor tijdsregistratie is ook mobiel toegankelijk. Zo kan je de app voor tijdregistratie via iPhone of andere smartphone bedienen.

Group 8 Created with Sketch.

Er is een overzichtslijst mogelijk die per werknemer de tijdsregistratie (betaalde tijd) vergelijkt met de jobregistratie (tijd toegewezen aan projecten).

Gerelateerde blogberichten

Time2Win: Terminal voor tijdsregistratie werd vervangen door kleine touchscreen

Interesse in Admin2Win? Boek een kennismakingsgesprek

Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat u de beste surfervaring op onze website krijgt. Meer info