Een korte vraag of snel support nodig? Bel ons op het nummer +32 (0)56 36 30 20 en we helpen je graag verder!

Beheer projecten

In projectbeheer worden zowel digitale documenten als administratieve documenten op een eenvoudige manier aan een project gelinkt. Is het materiaal besteld? Is het materiaal binnengekomen? Is de voorschotfactuur betaald? Hoe ziet de tekening eruit? Wat is er met de klant afgesproken? Al deze informatie en meer is voor iedereen die meewerkt aan het project binnen de paar muisklikken beschikbaar. Ook historisch blijft deze info consulteerbaar. Leren uit het verleden!

Adobe Stock 458685886

  • Materiaalbehoefte per project

    In de Automatisering is een overzichtelijke bill of material per project cruciaal. Op basis van hun ontwerp geven de ingenieurs via het systeem door welk materiaal er nodig is en kan de aankoper ervoor zorgen dit op tijd besteld wordt. Op elke moment is er een duidelijk zicht op backorders of worden eventuele materiaaltekorten direct gesignaleerd.

    Deze materiaallijsten worden in de praktijk ook dikwijls ingelezen uit Eplan of Solidworks.

  • Planning engineering en atelier

    Van een eenvoudig digitaal planbord voor het opmaken van een planning per medewerker tot een meer gesofisticeerde bezettingsplanning voor de werkplaats Admin2Win heeft deze functies aan boord.

Jobregistratie en nacalculatie

Naast het toewijzen van kosten, gaande van aangekocht materiaal tot samenwerkingen met onderaannemers, is een betrouwbare nacalculatie niet mogelijk zonder het correct registreren van prestaties van medewerkers en verbruik van materiaal. Admin2Win heeft deze mogelijkheden aan boord.

Adobe Stock 278714800

Aankoop en Voorraadbeheer

Rekening houdend met actuele voorraad, minimum- en maximumvoorraad en de behoefte op toekomstige projecten kan Admin2Win een bestelvoorstel genereren. Zo worden dure voorraadtekorten vermeden en komt de productie niet in het gedrang.

Sectorspecifiek

Koppeling met externe leveranciers
Koppeling met technische software

Adobe Stock 383690755

Boek een kennismakingsgesprek

Duid aan welke administratieve processen je wenst te automatiseren:

Enkele referenties

Wat onze klanten zeggen

"We namen begin 2017 Admin2Win in gebruik en hebben sinds nog een aantal uitbreidingen gedaan. Zo hebben we in de loop van 2018 A2W Mobile geïmplementeerd en zijn we begin 2021 overgeschakeld naar Wings Boekhouding. Voorlopige apotheose, we zien dit toch een beetje als kers op de taart, is het ‘project Powerbi’ dat we recent deden. ETS Informatics maakte voor ons een rapportage op maat met cijfers uit zowel Admin2Win als Wings. Het resultaat is een overzichtelijk en up-to-date dashboard dat ons op elk moment aangeeft waar we staan qua resultaat. We kunnen deze cijfers ook telkens vergelijken met dezelfde periode in voorgaande jaren. Voorheen deden we deze rapportage in Excel. ik schat de tijdsbesparing, los van alle andere voordelen, zeker op 1 à 2 dagen per maand.”"

Vincent Leus

Zaakvoerder Verandaland

"De projectleider van ETS Informatics kent ons dossier door en door. Er is van in het begin van het project een goede samenwerking ontstaan en we hebben al veel meer gerealiseerd dan we verwacht hadden. Zo is er bijvoorbeeld reeds een koppeling gelegd tussen Admin2win en onze website waardoor de klanten zelf de gegevens van hun voertuigen en de historiek van de herstellingen per voertuig kunnen opvragen."

Frederick Vantieghem

zaakvoerder Vantieghem Bus & Coach

"Telkens er een update van Admin2Win bij ons geïnstalleerd wordt, laten we door één van de projectleiders ook een opleiding geven voor de medewerkers. Tot nu toe zaten er in elke update nieuwe interessante mogelijkheden waarmee we onze organisatie konden verbeteren. "

Hans Van Essche

zaakvoerder Fraxinus

"Een implementatie van een nieuw softwarepakket is zeker niet te onderschatten, maar het ging allemaal vlotter dan verwacht. We voelden snel dat we onze manier van werken zouden kunnen verbeteren. Het grote voordeel is dat de projectleider die ons project opvolgt zeer vertrouwd is met de branche waarin wij actief zijn. "

Pedro Soete

zaakvoerder Soete Aluminium

"Het is eigen aan onze business, we hebben enorm veel projecten. De volledige opvolging van bestelling door de klant tot aankoop van het materiaal en het maken van de eindfactuur verloopt via Admin2Win. We gebruiken ook zeer intensief de module dienst na verkoop. We waren vragende partij voor de mobiele toepassing. We plannen deze binnenkort in gebruik te nemen."

Danny Claus

zaakvoerder Maldex

Verandaland
Vantieghembus 300x210
Fraxinus
Soete Aluminium
Maldex2

Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat u de beste surfervaring op onze website krijgt. Meer info