Een korte vraag of snel support nodig? Bel ons op het nummer +32 (0)56 36 30 20 en we helpen je graag verder!

 • Draaiwerk
 • Materiaalbehoefte per project

  In machinebouw is een overzichtelijke bill of material per project cruciaal. Op basis van hun ontwerp geven de ingenieurs via het systeem door welk materiaal er nodig is en kan de aankoper ervoor zorgen dit op tijd besteld wordt. Op elke moment is er een duidelijk zicht op backorders of worden eventuele materiaaltekorten direct gesignaleerd.

  Meer over deze module
 • Beheer terugkerende stukken

  Maakbedrijven in de metaalsector die voor hun klanten regelmatig terugkerende stukken maken in kleine en in grote series kunnen in Admin2Win alle info per stuk bijhouden, van alle administratieve details, over de calculatie tot en met de tekening. Admin2Win zorgt ervoor dat deze info niet verloren gaat. Bij een volgende opdracht herbereken je, rekening houdend met actuele materiaalprijzen en uurtarieven, met één muisklik een nieuwe kost- en verkoopprijs voor dit stuk. Van tijdswinst gesproken.

  Meer over deze module
 • Bezetting werkplaats en grafische planning

  Van een eenvoudig digitaal planbord voor het opmaken van een planning per medewerker tot een meer gesofisticeerde bezettingsplanning per machine, Admin2Win heeft deze functies aan boord.

  Meer over deze module
 • Aankoop en Voorraadbeheer

  Rekening houdend met actuele voorraad, minimum- en maximumvoorraad en de behoefte op toekomstige projecten kan Admin2Win een bestelvoorstel genereren. Zo worden dure voorraadtekorten vermeden en komt de productie niet in het gedrang.

  Meer over deze module
 • Metaal 1 vierkant
 • Jobregistratie en nacalculatie per project

  Naast het toewijzen van kosten, gaande van aangekocht materiaal tot samenwerkingen met onderaannemers, is een betrouwbare nacalculatie niet mogelijk zonder het correct registreren van prestaties van medewerkers en verbruik van materiaal. Admin2Win heeft deze mogelijkheden aan boord.

  Meer over deze module
 • Spencer davis S Vf Xl Chg9 HI unsplash
 • Beheer documenten en administratief overzicht

  Zowel digitale documenten als administratieve documenten worden op een eenvoudige manier aan een project gelinkt. Is het materiaal besteld? Is het materiaal binnengekomen? Is de voorschotfactuur betaald? Hoe ziet de tekening eruit? Wat is er met de klant afgesproken? Al deze informatie en meer is voor iedereen die meewerkt aan het project binnen de paar muisklikken beschikbaar. Ook historisch blijft deze info consulteerbaar. Leren uit het verleden!

  Meer over deze module

Boek een kennismakingsgesprek

Duid aan welke administratieve processen je wenst te automatiseren:

Enkele referenties

Wat onze klanten zeggen

"De projectleider van ETS Informatics kent ons dossier door en door. Er is van in het begin van het project een goede samenwerking ontstaan en we hebben al veel meer gerealiseerd dan we verwacht hadden. Zo is er bijvoorbeeld reeds een koppeling gelegd tussen Admin2win en onze website waardoor de klanten zelf de gegevens van hun voertuigen en de historiek van de herstellingen per voertuig kunnen opvragen."

Frederick Vantieghem

zaakvoerder Vantieghem Bus & Coach

"Telkens er een update van Admin2Win bij ons geïnstalleerd wordt, laten we door één van de projectleiders ook een opleiding geven voor de medewerkers. Tot nu toe zaten er in elke update nieuwe interessante mogelijkheden waarmee we onze organisatie konden verbeteren. "

Hans Van Essche

zaakvoerder Fraxinus

"Een implementatie van een nieuw softwarepakket is zeker niet te onderschatten, maar het ging allemaal vlotter dan verwacht. We voelden snel dat we onze manier van werken zouden kunnen verbeteren. Het grote voordeel is dat de projectleider die ons project opvolgt zeer vertrouwd is met de branche waarin wij actief zijn. "

Pedro Soete

zaakvoerder Soete Aluminium

"Het is eigen aan onze business, we hebben enorm veel projecten. De volledige opvolging van bestelling door de klant tot aankoop van het materiaal en het maken van de eindfactuur verloopt via Admin2Win. We gebruiken ook zeer intensief de module dienst na verkoop. We waren vragende partij voor de mobiele toepassing. We plannen deze binnenkort in gebruik te nemen."

Danny Claus

zaakvoerder Maldex

Vantieghembus 300x210
Fraxinus
Soete Aluminium
Maldex2

Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat u de beste surfervaring op onze website krijgt. Meer info