Een korte vraag of snel support nodig? Bel ons op het nummer +32 (0)56 36 30 20 en we helpen je graag verder!

Admin2Win voor de metaalsector

 • Draaiwerk
 • Materiaalbehoefte per project

  In machinebouw is een overzichtelijk beheer van uw bill of material cruciaal. Op basis van plannen geeft een ingenieur door welk materiaal er nodig is. Dankzij het centrale systeem zorgen aankopers ervoor dat het materiaal op tijd besteld kan worden, er een duidelijk overzicht van backorders is en worden offertes van leveranciers bijgehouden.

 • Beheer terugkerende stukken

  Een tekortkoming die we vaak opmerken bij productiebedrijven is een systeem om terugkerende stukken vlot te verwerken. Admin2Win zorgt ervoor dat je deze meteen registreert en ook duidelijk aangeeft wat ermee dient te gebeuren. Zo blijft dit niet nodeloos lang slingeren.

 • Bezettingsplan voor atelier en grafische planning

  Met Admin2Win vereenvoudigt u uw administratieve organisatie. Maak op basis van geplande productie een bezettingsplan voor uw atelier op. Zo weten uw medewerkers ook duidelijk wat van hen verwacht wordt.

 • Koppel met andere software

  Onze ERP-oplossing staat niet los van de andere software die u binnen uw bedrijf gebruikt. Zo zijn er ondertussen al tientallen koppelingen beschikbaar met software van andere leveranciers. Hebt u een andere koppeling nodig? Dan bekijken we uiteraard hoe we dat kunnen realiseren.

 • Metaal 1 vierkant
 • Nacalculatie per project

  Nacalculatie is een belangrijk onderdeel van ieder productiebedrijf. Alle kosten, gaande van aangekocht materiaal en gepresteerde uren tot samenwerkingen met onderaannemers worden hierin opgenomen. Zo kan u de uiteindelijke prestatie eenvoudig vergelijken met de inschatting tijdens de voorcalculatie.

 • Spencer davis S Vf Xl Chg9 HI unsplash
 • Jobregistratie en aankoop

  De belangrijkste troef van Admin2Win is zonder twijfel om het u eenvoudiger te maken. Het systeem zorgt ervoor dat u eenvoudig het uitgevoerde werk kan registreren en helpt je de aankoopcyclus en prijsvragen aan leveranciers overzichtelijk te beheren.

Enkele referenties

Wat onze klanten zeggen

"De projectleider van ETS Informatics kent ons dossier door en door. Er is van in het begin van het project een goede samenwerking ontstaan en we hebben al veel meer gerealiseerd dan we verwacht hadden. Zo is er bijvoorbeeld reeds een koppeling gelegd tussen Admin2win en onze website waardoor de klanten zelf de gegevens van hun voertuigen en de historiek van de herstellingen per voertuig kunnen opvragen."

Frederick Vantieghem

zaakvoerder Vantieghem Bus & Coach

"Telkens er een update van Admin2Win bij ons geïnstalleerd wordt, laten we door één van de projectleiders ook een opleiding geven voor de medewerkers. Tot nu toe zaten er in elke update nieuwe interessante mogelijkheden waarmee we onze organisatie konden verbeteren. "

Hans Van Essche

zaakvoerder Fraxinus

"Een implementatie van een nieuw softwarepakket is zeker niet te onderschatten, maar het ging allemaal vlotter dan verwacht. We voelden snel dat we onze manier van werken zouden kunnen verbeteren. Het grote voordeel is dat de projectleider die ons project opvolgt zeer vertrouwd is met de branche waarin wij actief zijn. "

Pedro Soete

zaakvoerder Soete Aluminium

"Het is eigen aan onze business, we hebben enorm veel projecten. De volledige opvolging van bestelling door de klant tot aankoop van het materiaal en het maken van de eindfactuur verloopt via Admin2Win. We gebruiken ook zeer intensief de module dienst na verkoop. We waren vragende partij voor de mobiele toepassing. We plannen deze binnenkort in gebruik te nemen."

Danny Claus

zaakvoerder Maldex

Vantieghembus 300x210
Fraxinus
Soete Aluminium
Maldex2

Boek een kennismakingsgesprek

Duid aan welke administratieve processen u wenst te automatiseren:

Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat u de beste surfervaring op onze website krijgt. Meer info