Een korte vraag of snel support nodig? Bel ons op het nummer +32 (0)56 36 30 20 en we helpen je graag verder!

Beheer projecten

Een herstelling, een opbouw, ... hiervoor wordt in Admin2Win snel een eenvoudig een project aangemaakt. Aan de hand van voorgedefinieerde foutcodes kan de opdracht nog verder aangevuld worden. Ook alle digitale informatie, zoals foto's, kunnen bijkomend opgeslagen worden.

Adobe Stock 47202557

Planning werkplaats

Onze software biedt een goed gestructureerde planningstool aan. Hiermee kunnen de opdrachten op een eenvoudige manier ingepland worden. Het digitale planbord is voor alle medewerkers consulteerbaar. De eenvoudige en overzichtelijke software zorgt ervoor dat je organisatie vlotter en efficiënter verloopt.

Automotive 1 vierkant

  • Jobregistratie in de werkplaats (uren en materialen)

    Projecten moeten niet alleen op vlak van timing opgevolgd worden. Het is ook belangrijk om een real-time zicht te hebben op de kostenkant van een project. Niet alleen de aankopen worden toegewezen, ook de gepresteerde tijd van medewerkers in de werkplaats evenals het verbruik van wisselstukken uit het magazijn, worden via een jobregistratie-systeem in de werkplaats op het project geregistreerd. Meten is weten!

  • Voorraad wisselstukken en aankoopbeheer

    Het aankoopbeheer van Admin2Win helpt je om specifiek materiaal voor een werkorder snel te bestellen. In Admin2Win wordt de bestel- en leveringsgeschiedenis per wisselstuk punctueel bijgehouden.

    Rekening houdend met actuele voorraad, minimum- en maximumvoorraad en eventueel de behoefte op toekomstige werkopdrachten kan Admin2Win een bestelvoorstel genereren. Zo worden dure voorraadtekorten vermeden en komt de werking van de werkplaats niet in het gedrang.

Nacalculatie en afrekening

Per werkopdracht worden alle prestaties en verbruik van materiaal of wisselstukken nauwgezet bijgehouden. Dit detail kan dienen voor nacalculatie of het is ook mogelijk om deze gegevens te gebruiken om te factureren. Vlot facturen genereren, het is een van de meest gewaardeerde functies van Admin2Win binnen de automotive sector. De werkfiches worden aan de hand van de ingevulde uren en de daaraan gekoppelde tarieven, samen met het verbruikt materiaal, in een aantal klikken verwerkt tot een overzichtelijke factuur.

Automotive3

Sectorspecifieke Plugin's

Beheer Voertuigen
Het opvolgen van reparatiegeschiedenis is cruciaal in de automotive sector. Komt een voertuig opnieuw binnen, dan kan je meteen raadplegen welke onderdelen vroeger al vervangen werden en wat de oorzaak van een mogelijk defect is.

Garage registerboek

Carpass

Automotive2

Boek een kennismakingsgesprek

Duid aan welke administratieve processen je wenst te automatiseren:

Enkele referenties

Wat onze klanten zeggen

"We namen begin 2017 Admin2Win in gebruik en hebben sinds nog een aantal uitbreidingen gedaan. Zo hebben we in de loop van 2018 A2W Mobile geïmplementeerd en zijn we begin 2021 overgeschakeld naar Wings Boekhouding. Voorlopige apotheose, we zien dit toch een beetje als kers op de taart, is het ‘project Powerbi’ dat we recent deden. ETS Informatics maakte voor ons een rapportage op maat met cijfers uit zowel Admin2Win als Wings. Het resultaat is een overzichtelijk en up-to-date dashboard dat ons op elk moment aangeeft waar we staan qua resultaat. We kunnen deze cijfers ook telkens vergelijken met dezelfde periode in voorgaande jaren. Voorheen deden we deze rapportage in Excel. ik schat de tijdsbesparing, los van alle andere voordelen, zeker op 1 à 2 dagen per maand.”"

Vincent Leus

Zaakvoerder Verandaland

"De projectleider van ETS Informatics kent ons dossier door en door. Er is van in het begin van het project een goede samenwerking ontstaan en we hebben al veel meer gerealiseerd dan we verwacht hadden. Zo is er bijvoorbeeld reeds een koppeling gelegd tussen Admin2win en onze website waardoor de klanten zelf de gegevens van hun voertuigen en de historiek van de herstellingen per voertuig kunnen opvragen."

Frederick Vantieghem

zaakvoerder Vantieghem Bus & Coach

"Telkens er een update van Admin2Win bij ons geïnstalleerd wordt, laten we door één van de projectleiders ook een opleiding geven voor de medewerkers. Tot nu toe zaten er in elke update nieuwe interessante mogelijkheden waarmee we onze organisatie konden verbeteren. "

Hans Van Essche

zaakvoerder Fraxinus

"Een implementatie van een nieuw softwarepakket is zeker niet te onderschatten, maar het ging allemaal vlotter dan verwacht. We voelden snel dat we onze manier van werken zouden kunnen verbeteren. Het grote voordeel is dat de projectleider die ons project opvolgt zeer vertrouwd is met de branche waarin wij actief zijn. "

Pedro Soete

zaakvoerder Soete Aluminium

"Het is eigen aan onze business, we hebben enorm veel projecten. De volledige opvolging van bestelling door de klant tot aankoop van het materiaal en het maken van de eindfactuur verloopt via Admin2Win. We gebruiken ook zeer intensief de module dienst na verkoop. We waren vragende partij voor de mobiele toepassing. We plannen deze binnenkort in gebruik te nemen."

Danny Claus

zaakvoerder Maldex

Verandaland
Vantieghembus 300x210
Fraxinus
Soete Aluminium
Maldex2

Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat u de beste surfervaring op onze website krijgt. Meer info