Een korte vraag of snel support nodig? Bel ons op het nummer +32 (0)56 36 30 20 en we helpen je graag verder!

 • Houd onderhouds- en reparatiegeschiedenis bij

  Het opvolgen van reparatiegeschiedenis is cruciaal in de automotive sector. Komt een voertuig opnieuw binnen, dan kan je meteen raadplegen welke onderdelen vroeger al vervangen werden en wat de oorzaak van een mogelijk defect is.

  Meer over deze module
 • Automotive
 • Vlotte organisatie van je werkplaats

  Onze software biedt goed gestructureerde planningstools aan die door al je medewerkers gebruikt kunnen worden. De eenvoudige en overzichtelijke software zorgt ervoor dat je organisatie vlotter en efficiënter verloopt.

  Meer over deze module
 • Werkfiches vlot uitfactureren

  Vlot factureren genereren, het is een van de meest gewaardeerde functies van Admin2Win binnen de automotive sector. De werkfiches worden aan de hand van de ingevulde uren en de daaraan gekoppelde tarieven in een aantal klikken verwerkt tot een overzichtelijke factuur.

  Meer over deze module
 • Bestel snel nieuwe onderdelen op een werkorder

  Het aankoopbeheer van Admin2Win helpt je om specifiek materiaal voor een werkorder snel te bestellen. Zo wordt de bestel- en leveringsgeschiedenis voor alle medewerkers punctueel bijgehouden.

  Meer over deze module
 • Automotive 1 vierkant
 • Automotive3
 • Wisselstukken uit het magazijn beheren

  Een goed georganiseerd en geautomatiseerd voorraadbeheer, het is een must voor de automotive sector. Is een wisselstuk nog beschikbaar in het magazijn? Wanneer kan een wisselstuk geleverd worden? Admin2Win helpt je snel bij dit soort vragen.

  Meer over deze module
 • Gebruiksvriendelijke calculatie van offertes

  In de carrosseriebouw is het belangrijk om op basis van de ingeschatte werkzaamheden snel een offerte aan je opdrachtgever te bezorgen. Zo weet je klant snel wat hij kan verwachten en verlies jij geen tijd in de offertefase.

  Meer over deze module

Boek een kennismakingsgesprek

Duid aan welke administratieve processen je wenst te automatiseren:

Enkele referenties

Wat onze klanten zeggen

"De projectleider van ETS Informatics kent ons dossier door en door. Er is van in het begin van het project een goede samenwerking ontstaan en we hebben al veel meer gerealiseerd dan we verwacht hadden. Zo is er bijvoorbeeld reeds een koppeling gelegd tussen Admin2win en onze website waardoor de klanten zelf de gegevens van hun voertuigen en de historiek van de herstellingen per voertuig kunnen opvragen."

Frederick Vantieghem

zaakvoerder Vantieghem Bus & Coach

"Telkens er een update van Admin2Win bij ons geïnstalleerd wordt, laten we door één van de projectleiders ook een opleiding geven voor de medewerkers. Tot nu toe zaten er in elke update nieuwe interessante mogelijkheden waarmee we onze organisatie konden verbeteren. "

Hans Van Essche

zaakvoerder Fraxinus

"Een implementatie van een nieuw softwarepakket is zeker niet te onderschatten, maar het ging allemaal vlotter dan verwacht. We voelden snel dat we onze manier van werken zouden kunnen verbeteren. Het grote voordeel is dat de projectleider die ons project opvolgt zeer vertrouwd is met de branche waarin wij actief zijn. "

Pedro Soete

zaakvoerder Soete Aluminium

"Het is eigen aan onze business, we hebben enorm veel projecten. De volledige opvolging van bestelling door de klant tot aankoop van het materiaal en het maken van de eindfactuur verloopt via Admin2Win. We gebruiken ook zeer intensief de module dienst na verkoop. We waren vragende partij voor de mobiele toepassing. We plannen deze binnenkort in gebruik te nemen."

Danny Claus

zaakvoerder Maldex

Vantieghembus 300x210
Fraxinus
Soete Aluminium
Maldex2

Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat u de beste surfervaring op onze website krijgt. Meer info