Een korte vraag of snel support nodig? Bel ons op het nummer +32 (0)56 36 30 20 en we helpen je graag verder!

Terug naar het overzicht

Links met externe software

Links met externe pakketten

Image 1

Het koppelen van verschillende softwaresystemen aan elkaar of het uitwisselen van data tussen verschillende pakketten is een belangrijk gegeven geworden. In de praktijk gebeurt dit veelal via een import / export van gegevens naar Excel, CSV-bestand, XML-bestanden, via API of webservice, … Vele van deze koppelingen worden individueel bekeken en op maat geprogrammeerd.

Daarnaast hebben we ook een aantal linken gemaakt met software die wat meer verspreid is in de markt en die door meerdere klanten gebruikt worden. Hieronder vind je een opsomming.

Link met Microsoft Office

Logo Microsoft Office

Admin2Win heeft diverse integraties met Microsoft Office. Niet alleen wordt de Outlook-agenda gesynchroniseerd. Ook alle documenten (bestelbon, offerte, factuur, …) die in het systeem aangemaakt worden kunnen via email verstuurd worden. Dit gebeurt via Microsoft Outlook. Meer algemene terugkerende documenten in Word of Excel (brieven, werfverslagen, calculaties, contracten, kwaliteitsfiches, ...) kunnen via een template vanuit Admin2Win opgemaakt en ingevuld worden.


Link met SapaLogic van Sapa Building System (calculatie ramen ramen deuren)

Image

Vanuit Admin2Win kan een project in Sapalogic aangemaakt worden. Na calculatie kan zowel het offertedossier als het definitieve productiedossier ingelezen worden. Vanuit het offertedossier kan in Admin2Win het offertedocument aangemaakt worden. Vanuit het productiedossier kan vanuit Sapa of Sapalogic een materiaallijst ingelezen worden naar Admin2Win. Deze materiaallijst vormt de basis voor een correcte inkoopplanning en eventueel beheer van voorraad.


Link met Logikal (calculatie ramen en deuren)

Logi Kal

Per project kan vanuit Logikal een materiaallijst ingelezen worden naar Admin2Win. Deze materiaallijst vormt de basis voor een correcte inkoopplanning en eventueel beheer van voorraad.


Link met ReynaPro van Reynaers Aluminium (calculatie ramen en deuren)

Image

Per project kan vanuit Reynapro een materiaallijst ingelezen worden naar Admin2Win. Deze materiaallijst vormt de basis voor een correcte inkoopplanning en eventueel beheer van voorraad. Een bestelbon opgemaakt in Admin2Win kan elektronisch doorgestuurd of geuploaded worden naar leverancier Reynaers.


Link met Chacal (calculatie ramen en deuren)

Chacal

Per project kan vanuit Chacal een materiaallijst ingelezen worden naar Admin2Win. Deze materiaallijst vormt de basis voor een correcte inkoopplanning en eventueel beheer van voorraad.


Link met Ramasoft (calculatie ramen en deuren)

Image

Per project kan vanuit Ramasoft een materiaallijst ingelezen worden naar Admin2Win. Deze materiaallijst vormt de basis voor een correcte inkoopplanning en eventueel beheer van voorraad.


Link met Aliplast (calculatie ramen en deuren)

Aliplast

Een bestelbon opgemaakt in Admin2Win kan elektronisch doorgestuurd of geuploaded worden naar leverancier Aliplast. Er zijn nog geen Aliplast-klanten die ook een materiaallijst uit hun calculatiesoftware inlezen ten behoeve van een inkoopplanning en eventueel beheer van voorraad. Deze koppeling kan op eenvoudige vraag gerealiseerd worden.


Link met WinPro (calculatie ramen en deuren)

Winpro

Per project kan vanuit Winpro een materiaallijst ingelezen worden naar Admin2Win. Deze materiaallijst vormt de basis voor een correcte inkoopplanning en eventueel beheer van voorraad.


Link met Schüco (calculatie ramen en deuren)

Schuco

Per project kan vanuit Schücal (Schuecal) een materiaallijst ingelezen worden naar Admin2Win. Deze materiaallijst vormt de basis voor een correcte inkoopplanning en eventueel beheer van voorraad.


Link met Intellitracer van Geodynamics (track & trace)

Image

De tijden (prestaties van werknemers) die via het track and trace systeem in de voertuigen geregistreerd worden met het systeem van Geodynamics kunnen ingelezen worden naar Admin2Win. Dit kan zowel op niveau van project in functie van nacalculatie als op niveau van interventiebon in functie van afrekening naar de klant.


Link met Telefleet (track & trace)

Telefleet2

De tijden (prestaties van werknemers) die via het track and trace systeem in de voertuigen geregistreerd worden met het systeem van Telefleet kunnen ingelezen worden naar de projecten in Admin2Win in functie van nacalculatie of afrekening naar de klant.


Link met Suivo (track & trace)

Suivo

De tijden (prestaties van werknemers) die via het track and trace systeem in de voertuigen geregistreerd worden met het systeem van Suivo kunnen ingelezen worden naar de projecten in Admin2Win in functie van nacalculatie of afrekening naar de klant.


Link met Propos (planningsoftware)

Propos

Vanuit Admin2Win worden de data die nodig zijn voor het plannen van de productie naar Propos doorgestuurd. Bepaalde registraties die in Propos productieplanning gebeuren, zoals geregistreerde uren en geproduceerde aantallen, worden terug binnengelezen in Admin2Win.


Link met BNP Paribas Fortis (financieel/factoring)

Bnp parisbas fortis

Vanuit Admin2Win gebeurt een export van de verkoopfacturen die door de factoringmaatschappij kan ingelezen worden.


Link met KBC (financieel/factoring)

KBC

Vanuit Admin2Win gebeurt een export van de verkoopfacturen die door de factoringmaatschappij kan ingelezen worden.


Link met Companyweb (financieel/factoring)

Companyweb

Vanuit Companyweb wordt in Admin2Win een beperkte handelsinformatie ingelezen, zoals gezondheidsscore, kredietlimiet, ... De bedoeling is om indien nodig de gebruiker die geen toegang heeft tot de boekhouding in Admin2Win toch een snel zicht te verschaffen op de kredietwaardigheid van de klant of prospect. Het volledige financiële rapport kan dan in Wings Boekhouding of andere boekhoudsoftware ingelezen worden.


Link met Power BI (BI Tool/Reporting)

Power BI

Vanuit Admin2Win en Wings wordt via een aantal queries op geregelde tijdstippen (bijvb. dagelijks) een volledige dump van alle mogelijke data gedaan. Met deze data kan in een BI Tool zoals Powerbi van Microsoft een state of the art cijferrapport of dashboard gemaakt worden.


Link met Qlikview (BI Tool/Reporting)

Qlikview

Vanuit Admin2Win en Wings wordt via een aantal queries op geregelde tijdstippen (bijvb. dagelijks) een volledige dump van alle mogelijke data gedaan. Met deze data kan in een BI Tool zoals Qlikview of QlikSense een state of the art cijferrapport of dashboard gemaakt worden.


Link met Teamleader (CRM)

Teamleader

De in Teamleader aangemaakte klanten en projecten kunnen automatisch ook in Admin2Win aangemaakt worden.


Link met SomaCALC / Radan (tekenpakket/optimalisatie)

Soma CALC

De in Somacalc / Radan gemaakte calculaties kunnen in Admin2Win ingelezen worden als voorcalculatie (routing, stuklijst) op stuknummer en/of project


Link met Autodesk Inventor / Vault (tekenpakket/optimalisatie)

Autodesk vault inventor

Vanuit Autodesk Inventor / Vault kan een lijst materialen in de voorcalculatie van het project ingelezen worden ten behoeve van reservatie in voorraad of bestellingen aan leveranciers.


Link met Trutops Trumpf (tekenpakket/optimalisatie)

Tru Tops

Vanuit de Trumpf-software worden data uitgelezen, zowel ten behoeve van de voorcalculatie als tenbehoeve van de nacalculatie (afrekening naar klant).


Link met Lecot (leveranciers/webshop)

Lecot Raedschelders

Van leverancier Lecot Raedschelders kan de catalogus (selectief) ingelezen worden en is er een koppeling met de webshop voor het doorsturen van de bestellingen.


Link met Kramp (leveranciers/webshop)

Kramp

Van leverancier Kramp kan de catalogus (selectief) ingelezen worden en is er een koppeling met de webshop voor het doorsturen van de bestellingen.


Link met Cebeo (leveranciers/webshop)

Cebeo

Van leverancier Cebeo kan de catalogus (selectief) ingelezen worden en is er een koppeling met de webshop voor het doorsturen van de bestellingen.


Link met Würth (leveranciers/webshop)

Wurth

Van leverancier Würth kan de catalogus (selectief) ingelezen worden en is er een koppeling met de webshop voor het doorsturen van de bestellingen.


Link met OneTwoWork van OneTwo (jobregistratie)

Image

De prestaties (uren) die via de barcodescanners van One Two Work geregistreerd worden kunnen ingelezen worden en verder verwerkt worden in Admin2Win. Ook het aanmaken en afdrukken van de nodige werkfiches met barcode kan vanuit Admin2Win gebeuren.


Link met Fitdoc

Image

Link met Ardis

Ardis

Inlezen van verbruiken (platen) uit Ardis ten behoeve van nacalcalatie of voorraadbeheer.


Link met Carpass

Car pass

Km-standen van voertuigen worden automatisch doorgestuurd vanuit Admin2Win naar Carpass.


Link met Wings Boekhouding

Wings2

Link met ProAcc van Exact

Exact proacc

Link met Exact Online van Exact

Exact Online

Link met ExpertM van Kluwer

Expert M

Link met Eva Online van Kluwer

EVA online

Link met Topaccount van Kluwer

Topaccount

Link met Octopus van Inaras

Octopus

Link met Admisol

Admisol2

Link met C-Logic van Venice

C Logic2

Link met Yuki (via UBL)

Yuki

Interesse in Admin2Win? Boek een kennismakingsgesprek

ETS Nieuws

Blijf op de hoogte van de meest recente ETS Informatics-nieuwtjes. In deze korte nieuwberichten zetten we ook graag de meest interessante Admin2Win- en Wings-features in de kijker.

A2W: Nieuw in ons dienstenaanbod. Visualisatie van Admin2Win- en Wings-data in PowerBI

Wings: Inlezen coda-bestanden

Admin2Win: Webservice / API -> Case Vantieghem

Wings: Goedkeuren aankoopfacturen

Alle blogberichten Path Created with Sketch.

Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat u de beste surfervaring op onze website krijgt. Meer info