Dank aan onze klanten voor het vertrouwen!

Hieronder kan u een overzicht terugvinden van klanten die reeds een langere periode met Admin2Win werken. U kan onze logowall filteren volgens de sector waarin u zelf actief bent.

Burrick

Burrick NV (Lochristi)

Constructie

Van hoecke Carrosserie

Carrosserie Van Hoecke (Lokeren)

Voertuig / Constructie

Decolan

Decolan NV (Izegem)

Toelevering

Degrijse

Degrijse Constructie BVBA (Oostnieuwkerke)

Constructie

Dewekon

Dewekon Engineering BVBA (Veurne)

Machinebouw

Ferumco

Ferumco (Brecht)

Toelevering

Constructie

Fraxinus

Fraxinus (Roeselare)

Machinebouw

GMT

GMT BVBA (Ronse)

Machines (verkoop / service)

Hancke 300x210

Hancke metaalwerk NV (Lo)

Metaalbouw

Holstra

Holstra (Wevelgem)

Poorten / Zonnewering

Isolblow1

Isolblow BVBA (Aalter)

Bouw

Made in inox

Made in Inox BVBA (Watou)

Constructie

Toon meer referenties Path Created with Sketch.

Wat onze klanten zeggen

"De projectleider van ETS Informatics kent ons dossier door en door. Er is van in het begin van het project een goede samenwerking ontstaan en we hebben al veel meer gerealiseerd dan we verwacht hadden. Zo is er bijvoorbeeld reeds een koppeling gelegd tussen Admin2win en onze website waardoor de klanten zelf de gegevens van hun voertuigen en de historiek van de herstellingen per voertuig kunnen opvragen."

Frederick Vantieghem

zaakvoerder Vantieghem Bus & Coach

"Telkens er een update van Admin2Win bij ons geïnstalleerd wordt, laten we door één van de projectleiders ook een opleiding geven voor de medewerkers. Tot nu toe zaten er in elke update nieuwe interessante mogelijkheden waarmee we onze organisatie konden verbeteren. "

Hans Van Essche

zaakvoerder Fraxinus

"Een implementatie van een nieuw softwarepakket is zeker niet te onderschatten, maar het ging allemaal vlotter dan verwacht. We voelden snel dat we onze manier van werken zouden kunnen verbeteren. Het grote voordeel is dat de projectleider die ons project opvolgt zeer vertrouwd is met de branche waarin wij actief zijn. "

Pedro Soete

zaakvoerder Soete Aluminium

"Het is eigen aan onze business, we hebben enorm veel projecten. De volledige opvolging van bestelling door de klant tot aankoop van het materiaal en het maken van de eindfactuur verloopt via Admin2Win. We gebruiken ook zeer intensief de module dienst na verkoop. We waren vragende partij voor de mobiele toepassing. We plannen deze binnenkort in gebruik te nemen."

Danny Claus

zaakvoerder Maldex

Vantieghembus 300x210
Fraxinus
Soete Aluminium
Maldex2

Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat u de beste surfervaring op onze website krijgt. Meer info