Helpdesk: +32 (0)56 36 30 20 | Teamviewer | Anydesk

Terug naar het overzicht

Agenda / Planning

Software voor agenda, planning en productieplanning

Planning

Admin2Win voorziet 3 mogelijkheden om een planning op te vullen:

  • agendabeheer op het niveau van personen. Hierin is het mogelijk om projecten, depannages, afspraken met klanten,... in de eigen agenda of in een agenda van een technieker of een monteur te plaatsen.
  • met de projectplanning is het mogelijk om een project of productieopdracht eenvoudig naar een resource op de grafische planning of planbord te slepen.
  • in de bezettingsplanning wordt rekening gehouden met de voorcalculatie (uren) op de projecten en de reeds gepresteerde uren op het project. Aan de hand van deze gegevens wordt een bezetting berekend per week per persoon.

Agenda (met Outlook synchronisatie)

Agenda

De agenda is volledig geïntegreerd in Admin2Win en kan dienen als gemeenschappelijke tool voor alle gebruikers. Het is eenvoudig om een klantenbezoek, project of herstelling voor technische of commerciële medewerkers in te plannen. Deze agenda kan met Microsoft Outlook gesynchroniseerd worden.

Group 8 Created with Sketch.

Via A2W Mobile onze app voor smartphone en tablet kan elke mobiele medewerker zijn individuele planning consulteren


Planning projecten / Planbord

Projectplanning

De lijst met projecten geeft een correct zicht op alle openstaande of nog te plannen opdrachten. Vanuit deze lijst is het mogelijk om een project of productieopdracht manueel naar een elektronisch planbord te slepen. Eens de opdracht is gepland, kan er op een eenvoudige manier mee geschoven worden tussen de verschillende resources. Ook het tussenvoegen en doorschuiven van opdrachten is geen probleem.

Group 8 Created with Sketch.

In het planningsitem kan men direct zien hoeveel uren er voorzien zijn voor de opdracht en hoeveel er effectief ingepland zijn. Klanten die ook uurregistratie doen krijgen in ditzelfde kader ook de reeds gepresteerde uren op deze opdracht te zien.

Group 8 Created with Sketch.

Via A2W Mobile onze app voor smartphone en tablet kan de opgemaakte planning op digitale manier aan de medewerkers doorgegeven worden. Hierbij ook de mogelijkheid om een gedetailleerde beschrijving van de uit te voeren opdracht bij te voegen.


Productieplanning

Productieplanning

De productieplanning wordt automatisch opgevuld aan de hand van:

  • de voorcalculatie uren voor projecten of productieopdrachten
  • de doorlooptijd per bewerking.

Elke bewerking of productiestap die in de voorcalculatie gedefinieerd werd, kan in de productieplanning gekoppeld worden aan een persoon, machine, datum, week, prioriteit, volgorde, … Het systeem berekent voor jou de totale bezetting en de bezetting per week, per persoon, per bewerking of per machine.

De reële jobregistratie kan naast de voorziene uren weergegeven worden. Zo kan de geplande tijd in realtime vergeleken worden met de reële duurtijd van een activiteit.

Group 8 Created with Sketch.

Vanuit de infokiosk in het atelier wordt info vanuit het atelier naar de planner gestuurd. Een prestatie scannen op de job geeft aan dat de job gestart is. De operatoren kunnen via de infokiosk een job of productiestap eveneens als 'afgewerkt‘ melden.

Gerelateerde blogberichten

Admin2Win: infokiosk in de werkplaats, maatwerk mogelijk

Admin2Win: Productieplanning nu met grafisch overzicht

Admin2Win: Synchro Outlook nu zonder extra tussenkomst van de gebruiker

Admin2Win: De agenda heeft een nieuwe koppeling met Outlook

Admin2Win: De agenda als tool om prestaties aan projecten toe te wijzen

Interesse in Admin2Win? Boek een kennismakingsgesprek

Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat u de beste surfervaring op onze website krijgt. Meer info