Een korte vraag of snel support nodig? Bel ons op het nummer +32 (0)56 36 30 20 en we helpen je graag verder!

Terug naar het overzicht

Projectbeheer / Nacalculatie

Software voor het beheer van projecten en nacalculatie

Projectbeheer

De Admin2Win projectbeheer module is één van de project management tools die niet mogen ontbreken in een KMO die projecten realiseert. Maar what’s in a name? Wat een project precies inhoudt, hangt af van bedrijf to bedrijf. Wat uw project ook is, het kan snel en eenvoudig opgevolgd worden via Admin2Win.

Projectbeheer en nacalculatie

Overzicht is goud waard. Door projecten gestructureerd op te volgen in een project management tool als Admin2Win maak je winst. De uitgebreide filtermogelijkheden maken het voor jou en jouw medewerkers mogelijk om snel een zicht te krijgen op bijvoorbeeld:

  • alle lopende projecten van een bepaalde projectleider;
  • projecten vanaf een bepaalde datum;
  • projecten met uitvoering tegen een bepaalde datum;
  • ...

De projectmodule is er eveneens op gericht om een correcte nacalculatie per project of productieopdracht te berekenen zonder administratief meerwerk. Aan de hand van de modules job- en uurregistratie en aankoopbeheer kunnen een aantal kosten direct aan verschillende projecten toegewezen worden. Op elk moment is er dus per project een overzicht van

  • gepresteerde uren;
  • verbruikt of aangekocht materiaal;
  • eventuele bijkomende kosten;
  • en onderaanneming.
Group 8 Created with Sketch.

In het rapport vergelijking voorcalculatie t.o.v. nacalculatie kan de effectieve prestatie per project of nacalculatie op elk moment vergeleken worden met de voorziene prestatie of voorcalculatie.


Documentbeheer

Admin2Win fungeert ook als een perfect document beheer systeem of document management systeem.

Niet alleen digitale documenten (Word, Excel, foto’s, pdf, plannen en tekeningen, …) worden in een aan het project gelinkte mappenstructuur opgeslagen. Ook alle in Admin2Win opgemaakte documenten (prijscalculatie, offerte, order, leverbon, factuur, bestelbon, aankoopfactuur, interventiebon, …) worden per project netjes bijgehouden.

Met de ‘snelle link’ kan je als gebruiker snel naar elk van deze documenten navigeren.


Bill of Material / Bill of Labour

De voorcalculatie uren (BOL / Bill of Labour) en/of de voorcalulatie uren (BOM / Bill of Material) kunnen per project ingegeven worden. Ze kunnen evengoed ingelezen worden vanuit een prijscalculatie opgemaakt in Admin2Win zelf of uit externe pakketten zoals bijvoorbeeld ReynaPro, Chacal, Sapalogic (raamberekening), Somacalc (calculatiepakket), Autocad of ander 3D-tekenpakket.

Ook uit in Excel opgemaakte calculaties kunnen data in de voorcalculatie of werkvoorbereiding van het project ingelezen worden. Deze data worden enerzijds gebruikt voor de vergelijking voor- en nacalculatie. Anderzijds worden ze gebruikt om de planning en de aankoop van materiaal voor een project aan te sturen.

Group 8 Created with Sketch.

Indien er bestellingen lopen in functie van bepaalde projecten of productieopdrachten kan per project snel gekeken worden of de benodigde goederen of diensten reeds geleverd zijn of niet.

Group 8 Created with Sketch.

Via de uitgebreide functie ‘afrekening project’ kan elk project ‘in regie’ of ‘volgens afgesproken prijs’ via het systeem geautomatiseerd gefactureerd worden.

Interesse in Admin2Win? Boek een kennismakingsgesprek

ETS Nieuws

Blijf op de hoogte van de meest recente ETS Informatics-nieuwtjes. In deze korte nieuwberichten zetten we ook graag de meest interessante Admin2Win- en Wings-features in de kijker.

Admin2Win: mails opslaan bij projecten via invoegtoepassing in Outlook (nieuw)

Admin2Win: Nieuwe toepassing voor registratie van verbruik materiaal op project

Admin2Win: Werfadres als default leveringsadres op de bestelbon

Admin2Win: De agenda als tool om prestaties aan projecten toe te wijzen

Alle blogberichten Path Created with Sketch.

Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat u de beste surfervaring op onze website krijgt. Meer info