Een korte vraag of snel support nodig? Bel ons op het nummer +32 (0)56 36 30 20 en we helpen je graag verder!

Terug naar het overzicht

Projectbeheer / Nacalculatie

Software voor beheer van projecten en nacalculatie

Image 1

Admin2Win projectbeheer van ETS Informatics is een van de project management tools die niet mogen ontbreken in een KMO die projecten realiseert. Maar what’s in a name? Voor de ene klant is een project een kleine herstelling of het toeleveren van een kleine serie stukken. Voor een andere is dit het bouwen van een machine of een constructie en voor nog een andere is dit het realiseren van een interieur of het plaatsen van ramen in een nieuwbouw.

Projectbeheer en nacalculatie

Overzicht is goud waard. Alleen al door het gestructureerd ingeven van projecten in een project management tool als Admin2win maakt u winst. Door de uitgebreide filtermogelijkheden heeft u of ander medewerkers in een oogwenk een overzicht van bijvb. alle lopende projecten die gevolgd worden door een bepaalde projectleider, de nieuwe projecten sedert een bepaalde datum of de projecten met uitvoering tegen een bepaalde datum. Van een perfecte projectopvolging gesproken.

De module projecten is er eveneens op gericht om een correcte nacalculatie (resultaat) per project of productieopdracht te berekenen zonder administratief meerwerk. Via de job- en uurregistratie en het aankoopbeheer kunnen een aantal kosten direct aan de verschillende projecten toegewezen worden. Op elk moment is er dus per project een overzicht van gepresteerde uren, verbruikt of aangekocht materiaal, eventuele bijkomende kosten enonderaanneming.

Group 8 Created with Sketch.

In het rapport vergelijking voorcalculatie t.o.v. nacalculatie kan de effectieve prestatie per project of nacalculatie op elk moment vergeleken worden met de voorziene prestatie of voorcalculatie.


Documentbeheer

Admin2Win fungeert ook als een perfect document beheer systeem of document management systeem.

Niet alleen digitale documenten (Word, Excel, foto’s, Pdf, plannen en tekeningen, …) worden in een aan het project gelinkte mappenstructuur opgeslagen. Ook alle in Admin2Win opgemaakte documenten (prijscalculatie, offerte, order, leverbon, factuur, bestelbon, aankoopfactuur, interventiebon, …) worden per project netjes bijgehouden.

Met de ‘snelle link’ kan u als gebruiker snel naar elke van deze documenten navigeren.


Bill of Material / Bill of Labour

De voorcalculatie uren (BOL / Bill of Labour) en/of de voorcalulatie uren (BOM / Bill of Material) kan per project ingegeven worden of kan eventueel ingelezen worden vanuit een prijscalculatie opgemaakt in Admin2win zelf of uit externe pakketten zoals bijvoorbeeld ReynaPro, Chacal, Sapalogic (raamberekening), Somacalc (calculatiepakket), Autocad of ander 3D-tekenpakket.

Ook uit in Excel opgemaakte calculaties kunnen data in de voorcalculatie of werkvoorbereiding van het project ingelezen worden.
Deze data worden enerzijds gebruikt voor de vergelijking voor- en nacalculatie. Anderzijds worden ze gebruikt om de planning en de aankoop van materiaal nodig voor de projecten aan te sturen.

Group 8 Created with Sketch.

Indien er bestellingen lopen in functie van bepaalde projecten of productieopdrachten kan per project snel gekeken worden of de benodigde goederen of diensten reeds geleverd zijn of niet.

Group 8 Created with Sketch.

Via de uitgebreide functie ‘afrekening project’ kan elk project ‘in regie’ of ‘volgens afgesproken prijs’ via het systeem geautomatiseerd gefactureerd worden.

Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat u de beste surfervaring op onze website krijgt. Meer info