Helpdesk: +32 (0)56 36 30 20 | Teamviewer | Anydesk

Terug naar het overzicht

Projectbeheer / Nacalculatie

Software voor het beheer van projecten en nacalculatie

Projectbeheer

De Admin2Win projectbeheer module is één van de tools die niet mogen ontbreken in een KMO die projecten realiseert of projectmatig werkt. Maar what’s in a name? Een eenvoudige herstelling, het bouwen van een machine, constructie van een trap of ballustrade, het produceren en plaatsen van ramen en deuren, het bouwen van een interieur, het opbouwen of inrichten van een vrachtwagen, ... Dit zijn allemaal voorbeelden van projecten die met Admin2Win beheerd en opgevolgd kunnen worden.

Het beheer projecten wordt opgedeeld in volgende modules:

  • Projectbeheer en nacalculatie
  • Documentbeheer
  • Bill of Material / Bill of Labour

Projectbeheer en nacalculatie

Projecten lijst

Overzicht is goud waard. Alleen al door projecten gestructureerd te beheren en op te volgen in een project management tool als Admin2Win maak je winst. De uitgebreide filtermogelijkheden in de 'overzichtslijst projecten' geven jou en jouw medewerkers snel een correct overzicht op alle afgewerkte, lopende of toekomstige projecten of opdrachten.

De projectmodule is er eveneens op gericht om een correcte nacalculatie per project of productieopdracht te berekenen zonder administratief meerwerk. Aan de hand van de modules job- en uurregistratie en aankoopbeheer kunnen de gepresteerde uren, de verbruikte materialen en de aangekochte goederen en diensten op een eenvoudige manier aan verschillende projecten toegewezen worden.

Group 8 Created with Sketch.

In het rapport vergelijking voorcalculatie t.o.v. nacalculatie kan de effectieve prestatie per project of nacalculatie op elk moment vergeleken worden met de voorziene prestatie of voorcalculatie.


Documentbeheer

Projectbeheer documenten

Admin2Win fungeert ook als een perfect document beheer systeem of document management systeem.

Niet alleen digitale documenten (Word, Excel, foto’s, pdf, plannen en tekeningen, …) worden in een aan het project gelinkte mappenstructuur opgeslagen. Ook alle in Admin2Win opgemaakte documenten (prijscalculatie, offerte, order, leverbon, factuur, bestelbon, aankoopfactuur, interventiebon, …) worden per project netjes bijgehouden.

Via de ‘snelle link’ kan je als gebruiker snel naar elk van deze documenten navigeren.

Group 8 Created with Sketch.

Via A2W Mobile onze app voor smartphone of tablet (Andriod / Ios) kunnen mobiele medewerkers bepaalde documenten (Pdf, foto, ...) per project raadplegen via hun mobiele device. Op hun beurt kunnen zij zelf ook digitale documenten, bijvb. foto's, vanop hun smartphone via de app zonder omweg opladen naar de backoffice bij het juiste project.


Bill of Material / Bill of Labour

Projectbeheer voorcalculatie materialen

De voorcalculatie uren (BOL / Bill of Labour) en/of de voorcalulatie materialen (BOM / Bill of Material) kunnen per project ingegeven worden. Ze kunnen evengoed ingelezen worden vanuit een prijscalculatie opgemaakt in Admin2Win zelf of uit externe pakketten zoals bijvoorbeeld ReynaPro, Chacal, Sapalogic (raamberekening), Somacalc (calculatiepakket), Autocad of ander 3D-tekenpakket.

Ook uit in Excel opgemaakte calculaties kunnen data in de voorcalculatie of werkvoorbereiding van het project ingelezen worden. Deze data worden enerzijds gebruikt voor de vergelijking voor- en nacalculatie. Anderzijds worden ze gebruikt om de planning en de aankoop van materiaal voor een project aan te sturen.

Group 8 Created with Sketch.

Indien er bestellingen lopen in functie van bepaalde projecten of productieopdrachten krijgt men per project een real-time aanduiding of de benodigde goederen of diensten reeds geleverd zijn of niet.

Group 8 Created with Sketch.

Via de uitgebreide functie ‘afrekening project’ kan elk project ‘in regie’ of ‘volgens 'afgesproken prijs’ via het systeem geautomatiseerd gefactureerd worden.

Gerelateerde blogberichten

Vernieuwde weergave en sjabloon voor opvolgingsitems

Admin2Win: mails opslaan bij projecten via invoegtoepassing in Outlook (nieuw)

Admin2Win: Nieuwe toepassing voor registratie van verbruik materiaal op project

Admin2Win: Werfadres als default leveringsadres op de bestelbon

Interesse in Admin2Win? Boek een kennismakingsgesprek

Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat u de beste surfervaring op onze website krijgt. Meer info