Een korte vraag of snel support nodig? Bel ons op het nummer +32 (0)56 36 30 20 en we helpen je graag verder!

Terug naar het overzicht

Beheer Basisbestanden

Administratieve software om op een gestructureerde manier te werken

DESIGN 2

In een administratief systeem is het belangrijk om met goed gestructureerde basisbestanden te kunnen werken. ETS Informatics biedt gebruiksvriendelijke administratieve software aan met een uitgebreide bibliotheek voor klanten en relaties (CRM systeem), leveranciers, artikels/grondstoffen, personeel en uurcodes.

Het inbrengen van deze gegevens is heel eenvoudig dankzij de overzichtelijke sheets. Gegevens kunnen snel opgezocht en eventueel aangepast worden. Met de Admin2Win Business software heb je binnen je administratieve ERP programma ook een efficiënte CRM tool ter beschikking, waardoor dubbele input van gegevens vermeden wordt.

Beheer van klanten en leveranciers

Binnen een ERP pakket is de CRM software een belangrijk onderdeel. In de uitgebreide en uniforme klantenfiches en leveranciersfiches kan je alle nuttige informatie over je klanten en leveranciers inbrengen, bewaren, consulteren en aanpassen. Per klant of leverancier kan je telkens een onbeperkt aantal contactpersonen toevoegen. Elk met hun persoonlijk adres, telefoonnummer, faxnummer, gsm-nummer, e-mailadres …

Group 8 Created with Sketch.

Een uitgebreid memoveld per klant of leverancier biedt de mogelijkheid om allerhande informatie te noteren, die achteraf in elk document geconsulteerd kan worden.

Group 8 Created with Sketch.

Het systeem beschikt over een trefwoordenzoeker voor klanten, leveranciers en projecten.

Group 8 Created with Sketch.

Europese BTW-nummers kunnen op hun geldigheid gecheckt worden via VIES. Aan de hand van het BTW-nummer worden ook de naam en de adresgegevens van het desbetreffende bedrijf opgehaald.


Beheer van artikelen (grondstoffen)

In Admin2Win kan je op een efficiënte manier een bibliotheek van grondstoffen, ingrediënten en/of materialen opbouwen. Dit artikelbeheer is vanuit de verschillende administratieve modules oproepbaar.

Het gebruik van een artikelbestand biedt zeer interessante voordelen op korte en op lange termijn. Je hebt op elk moment snel zicht op de aankoophistoriek van een bepaald product, nl. de verschillende leveranciers, de laatste prijzen, de aangekochte hoeveelheden, de prijsevolutie, …

Group 8 Created with Sketch.

Ook indien je efficiënt voorraad- of stockbeheer wenst bij te houden is een goed opgebouwd artikelbeheer van groot belang.


Beheer van personeel en uurcodes

Ten behoeve van een correcte nacalculatie kan je in Admin2Win op een eenvoudige manier een job- of uurregistratie voeren. Deze ingave van prestaties per project of productieopdracht gebeurt altijd per persoon en per uurcode. Zowel aan de persoon of aan de uurcode kunnen parameters, zoals bijvb. kostprijs en verkoopprijs, ten behoeve van de nacalculatie toegekend worden.

Group 8 Created with Sketch.

Uurcodes zijn in het systeem ook zeer belangrijk in het verrekenen van prestaties in regie naar de klant. Per verschillende uurcode kan een tarief (verkoopprijs) bepaald worden.

Interesse in Admin2Win? Boek een kennismakingsgesprek

ETS Nieuws

Blijf op de hoogte van de meest recente ETS Informatics-nieuwtjes. In deze korte nieuwberichten zetten we ook graag de meest interessante Admin2Win- en Wings-features in de kijker.

Admin2Win: mails opslaan bij projecten via invoegtoepassing in Outlook (nieuw)

Admin2Win: Digitale documenten opslaan per project

Alle blogberichten Path Created with Sketch.

Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat u de beste surfervaring op onze website krijgt. Meer info