Een korte vraag of snel support nodig? Bel ons op het nummer +32 (0)56 36 30 20 en we helpen je graag verder!

Admin2Win voor de dienstensector

 • Koppel de planning aan je externe agenda

  In de dienstensector is het vooral belangrijk om je beschikbare tijd zo concreet mogelijk in te vullen. Vermijd een overdaad aan interne meetings en onzekerheid door de je agenda en die van je medewerkers goed te beheren. Hoe minder energie ze hierin verliezen, hoe meer ze zich op het effectieve werk kunnen concentreren.

 • Registreer je uren en reken periodiek af

  Met Admin2Win reken je volledig af op de manier zoals je het wenst. Werkt je onderneming vooral aan langdurige projecten, dan is het eenvoudig om periodieke facturen te genereren. Bovendien houdt het systeem ook perfect bij wat je al factureerde en wat nog openstaat. Zo vermijd je gedoe met onhandige Excelbestanden.

 • Engineering diensten dienstnaverkoop 1 vierkant
 • Engineering diensten dienstnaverkoop 2 vierkant
 • Specificeer je uurtarieven per klant

  Een project vereist vaak het inzetten van verschillende profielen die op hun beurt aan een ander uurtarief gefactureerd worden. In Admin2Win kan je snel de verschillende uurtarieven aan de uurregistratie koppelen. Zo wordt de facturatie meteen aan de hand van de juiste tarieven berekend.

 • Sla je dossiers en documenten digitaal op

  Admin2Win biedt je bedrijf ook een centrale plaats om dossiers en documenten per project digitaal bij te houden. Informatie uit een document dringend nodig? In een paar klikken vind je in Admin2Win wat je zoekt.

 • Vergelijk je voorcalculatie eenvoudig met je nacalculatie

  Als een project wordt afgerond, is het belangrijk om je prestaties goed te evalueren. Heb je alles binnen het vooropgestelde budget kunnen uitvoeren? Waar maakte je winst? Waar moet je bij een nieuw project aandacht aan geven? Door goed te evalueren aan de hand van onze software wordt je bedrijf elke dag een stukje beter.

 • Engineering diensten dienstnaverkoop 3 vierkant

  Calculatie en offertes snel opmaken

  Snelheid op administratief vlak is een absolute troef voor een bedrijf uit de dienstensector, ook op vlak van calculatie en opmaak van offertes. Je deed de moeite om de interesse bij een potentiële klant aan te wakkeren? Admin2Win vereenvoudigt het maken van een prijsvoorstel op maat, zo gaat hier geen kostbare tijd aan verloren.

 • App voor de mobiele medewerker

  Werk je in een sector waarin de werknemers veel taken op verplaatsing moeten uitvoeren? Dan is de mobiele functionaliteit van Admin2Win iets voor jou. Je medewerkers kunnen documenten en foto's meteen uploaden in het centrale systeem en tegelijk kunnen ze de gepresteerde uren in Admin2Win registreren.

Boek een kennismakingsgesprek

Duid aan welke administratieve processen je wenst te automatiseren:

Enkele referenties

Wat onze klanten zeggen

"De projectleider van ETS Informatics kent ons dossier door en door. Er is van in het begin van het project een goede samenwerking ontstaan en we hebben al veel meer gerealiseerd dan we verwacht hadden. Zo is er bijvoorbeeld reeds een koppeling gelegd tussen Admin2win en onze website waardoor de klanten zelf de gegevens van hun voertuigen en de historiek van de herstellingen per voertuig kunnen opvragen."

Frederick Vantieghem

zaakvoerder Vantieghem Bus & Coach

"Telkens er een update van Admin2Win bij ons geïnstalleerd wordt, laten we door één van de projectleiders ook een opleiding geven voor de medewerkers. Tot nu toe zaten er in elke update nieuwe interessante mogelijkheden waarmee we onze organisatie konden verbeteren. "

Hans Van Essche

zaakvoerder Fraxinus

"Een implementatie van een nieuw softwarepakket is zeker niet te onderschatten, maar het ging allemaal vlotter dan verwacht. We voelden snel dat we onze manier van werken zouden kunnen verbeteren. Het grote voordeel is dat de projectleider die ons project opvolgt zeer vertrouwd is met de branche waarin wij actief zijn. "

Pedro Soete

zaakvoerder Soete Aluminium

"Het is eigen aan onze business, we hebben enorm veel projecten. De volledige opvolging van bestelling door de klant tot aankoop van het materiaal en het maken van de eindfactuur verloopt via Admin2Win. We gebruiken ook zeer intensief de module dienst na verkoop. We waren vragende partij voor de mobiele toepassing. We plannen deze binnenkort in gebruik te nemen."

Danny Claus

zaakvoerder Maldex

Vantieghembus 300x210
Fraxinus
Soete Aluminium
Maldex2

Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat u de beste surfervaring op onze website krijgt. Meer info