Een korte vraag of snel support nodig? Bel ons op het nummer +32 (0)56 36 30 20 en we helpen je graag verder!

Admin2Win voor de dienstensector

 • Koppel de planning aan uw externe agenda

  In de dienstensector is het vooral zaak om de beschikbare tijd zo concreet mogelijk in te vullen. Vermijd een overdaad aan interne meetings en onzekerheid door de agenda's van uw medewerkers goed te beheren. Hoe minder energie ze hierin verliezen, hoe meer ze zicht op het effectieve werk kunnen concentreren.

 • Registreer uw uren en reken periodiek af

  Met Admin2Win rekent u volledig af op de manier zoals u het wenst. Werkt uw onderneming vooral aan langdurige projecten, dan is het eenvoudig om periodieke facturen te genereren. Bovendien houdt het systeem ook perfect bij wat u al factureerde en wat er nog openstaat. Zo vermijdt u het gedoe met onhandige Excelbestanden.

 • Engineering diensten dienstnaverkoop 1 vierkant
 • Engineering diensten dienstnaverkoop 2 vierkant
 • Specificeer uw uurtarieven per klant

  Een project vereist vaak het inzetten van verschillende profielen die op hun beurt aan een ander uurtarief gefactureerd worden. In Admin2Win kan u snel de verschillende uurtarieven aan de uurregistratie koppelen. Zo wordt de facturatie meteen aan de juiste tarieven berekend.

 • Sla uw dossiers en documenten digitaal op

  Admin2Win biedt uw bedrijf ook een centrale plaats om dossiers en documenten per project digitaal bij te houden. Informatie uit een document dringend nodig? In een paar klikken vindt u in Admin2Win wat u zoekt.

 • Vergelijk uw voorcalculatie eenvoudig met uw nacalculatie

  Als een project wordt afgerond, is het belangrijk om uw prestaties goed te evalueren. Hebt u alles binnen het vooropgestelde budget kunnen uitvoeren? Waar maakte u winst? Waar moet u bij een nieuw project aandacht aan geven? Door goed te evalueren aan de hand van onze software wordt uw bedrijf elke dag een stukje beter.

 • Engineering diensten dienstnaverkoop 3 vierkant

  Calculatie en offertes snel opmaken

  Snelheid op administratief vlak is een absolute troef voor een bedrijf uit de dienstensector, ook op vlak van calculatie en opmaak van offertes. U deed de moeite om de interesse bij een potentiële klant aan te wakkeren? Admin2Win vereenvoudigt het maken van een prijsvoorstel op maat zodat hier geen kostbare tijd verloren gaat.

 • App voor de mobiele medewerker

  Werkt u in een sector waarin de werknemers veel taken op verplaatsing moeten uitvoeren. Nieuw in Admin2Win is de mobiele functionaliteit. Zo kunnen uw medewerkers documenten en foto's meteen uploaden in het centrale systeem & worden gepresteerde uren meteen in Admin2Win geregistreerd.

Enkele referenties

Wat onze klanten zeggen

"De projectleider van ETS Informatics kent ons dossier door en door. Er is van in het begin van het project een goede samenwerking ontstaan en we hebben al veel meer gerealiseerd dan we verwacht hadden. Zo is er bijvoorbeeld reeds een koppeling gelegd tussen Admin2win en onze website waardoor de klanten zelf de gegevens van hun voertuigen en de historiek van de herstellingen per voertuig kunnen opvragen."

Frederick Vantieghem

zaakvoerder Vantieghem Bus & Coach

"Telkens er een update van Admin2Win bij ons geïnstalleerd wordt, laten we door één van de projectleiders ook een opleiding geven voor de medewerkers. Tot nu toe zaten er in elke update nieuwe interessante mogelijkheden waarmee we onze organisatie konden verbeteren. "

Hans Van Essche

zaakvoerder Fraxinus

"Een implementatie van een nieuw softwarepakket is zeker niet te onderschatten, maar het ging allemaal vlotter dan verwacht. We voelden snel dat we onze manier van werken zouden kunnen verbeteren. Het grote voordeel is dat de projectleider die ons project opvolgt zeer vertrouwd is met de branche waarin wij actief zijn. "

Pedro Soete

zaakvoerder Soete Aluminium

"Het is eigen aan onze business, we hebben enorm veel projecten. De volledige opvolging van bestelling door de klant tot aankoop van het materiaal en het maken van de eindfactuur verloopt via Admin2Win. We gebruiken ook zeer intensief de module dienst na verkoop. We waren vragende partij voor de mobiele toepassing. We plannen deze binnenkort in gebruik te nemen."

Danny Claus

zaakvoerder Maldex

Vantieghembus 300x210
Fraxinus
Soete Aluminium
Maldex2

Boek een kennismakingsgesprek

Duid aan welke administratieve processen u wenst te automatiseren:

Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat u de beste surfervaring op onze website krijgt. Meer info