Een korte vraag of snel support nodig? Bel ons op het nummer +32 (0)56 36 30 20 en we helpen je graag verder!

Admin2Win voor Diverse maakbedrijven

 • Beheer regelmatig terugkerende producten

  Produceert u regelmatig dezelfde elementen of onderdelen? Dan is het aanbevolen om het productieproces strak te organiseren. Hoeveel tijd gaat over de productie van een element, de effectieve productie op de planning van het atelier plaatsen en de status nauwgezet opvolgen. Het zijn maar enkele troeven waarin Admin2Win de werking van uw bedrijf ondersteunt.

 • Overzichtelijk orderbeheer

  Het woord administratie heeft traditioneel een negatieve bijklank, omdat het in veel bedrijven een noodzakelijk kwaad is. Er wordt tijd mee verloren, het gaat niet vooruit, er is geen overzicht... Allemaal klassieke verzuchtingen waar Admin2Win komaf mee maakt, onder meer dankzij het uitstekende orderbeheer waarmee de status, vooruitgang en facturatie van een bestelling gecentraliseerd kan opgevolgd worden.

 • Diverse maakbedrijven 1 vierkant
 • Diverse maakbedrijven 2 vierkant
 • Leverbon vlot aanmaken en facturatie opvolgen

  Wordt een order uitgeleverd? Admin2Win maakt in een wip een correcte leverbon aan. Uitgeleverd? Dan is het een eitje om een order snel te factureren. Zo begeleidt Admin2Win u van start tot finish met de benodigde documenten.

 • Lanceren productieopdracht

  Om uw productie vlot te laten verlopen, is een efficiënt voorraadbeheer onmisbaar. In Admin2Win stelt u gemakkelijk een minimum- en maximumvoorraad in. Op die manier kunnen uw medewerkers op elk moment de stock inschatten en een nieuwe productieopdracht lanceren om de voorraad op peil te houden.

 • Planning van uw medewerkers

  Een vlekkeloze planning is een belangrijke voorwaarde om uw leveringstermijnen te respecteren. Admin2Win is hiervoor een uitstekende tool. In een mum van tijd maakt u een duidelijke productieplanning op die door al uw medewerkers kan geraadpleegd worden.

 • Jobregistratie & nacalculatie

  De winstgevendheid van uw onderneming staat of valt met het inschatten van de benodigde tijd en materialen om een productieopdracht tot een goed einde te brengen. Admin2Win zorg ervoor dat alle betrokken medewerkers eenvoudig hun prestaties kunnen opgeven. Aan de hand hiervan kan je snel evalueren waar eventueel bijgestuurd moet worden.

 • Diverse maakbedrijven 3 vierkant

Enkele referenties

Wat onze klanten zeggen

"De projectleider van ETS Informatics kent ons dossier door en door. Er is van in het begin van het project een goede samenwerking ontstaan en we hebben al veel meer gerealiseerd dan we verwacht hadden. Zo is er bijvoorbeeld reeds een koppeling gelegd tussen Admin2win en onze website waardoor de klanten zelf de gegevens van hun voertuigen en de historiek van de herstellingen per voertuig kunnen opvragen."

Frederick Vantieghem

zaakvoerder Vantieghem Bus & Coach

"Telkens er een update van Admin2Win bij ons geïnstalleerd wordt, laten we door één van de projectleiders ook een opleiding geven voor de medewerkers. Tot nu toe zaten er in elke update nieuwe interessante mogelijkheden waarmee we onze organisatie konden verbeteren. "

Hans Van Essche

zaakvoerder Fraxinus

"Een implementatie van een nieuw softwarepakket is zeker niet te onderschatten, maar het ging allemaal vlotter dan verwacht. We voelden snel dat we onze manier van werken zouden kunnen verbeteren. Het grote voordeel is dat de projectleider die ons project opvolgt zeer vertrouwd is met de branche waarin wij actief zijn. "

Pedro Soete

zaakvoerder Soete Aluminium

"Het is eigen aan onze business, we hebben enorm veel projecten. De volledige opvolging van bestelling door de klant tot aankoop van het materiaal en het maken van de eindfactuur verloopt via Admin2Win. We gebruiken ook zeer intensief de module dienst na verkoop. We waren vragende partij voor de mobiele toepassing. We plannen deze binnenkort in gebruik te nemen."

Danny Claus

zaakvoerder Maldex

Vantieghembus 300x210
Fraxinus
Soete Aluminium
Maldex2

Boek een kennismakingsgesprek

Duid aan welke administratieve processen u wenst te automatiseren:

Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat u de beste surfervaring op onze website krijgt. Meer info