Een korte vraag of snel support nodig? Bel ons op het nummer +32 (0)56 36 30 20 en we helpen je graag verder!

Admin2Win voor Diverse maakbedrijven

 • Beheer regelmatig terugkerende producten

  Produceer je regelmatig dezelfde elementen of onderdelen? Dan is het aanbevolen om het productieproces strak te organiseren. Hoeveel tijd gaat over de productie van een element, de productie op de planning van het atelier plaatsen en de status ervan nauwgezet opvolgen? Dit zijn slechts enkele zaken waarin Admin2Win je bedrijf kan ondersteunen.

  Meer over deze module
 • Overzichtelijk orderbeheer

  Het woord administratie heeft traditioneel een negatieve bijklank. In veel bedrijven wordt het gezien als een noodzakelijk kwaad. Er wordt tijd mee verloren, het gaat niet vooruit, er is geen overzicht, ... Allemaal klassieke verzuchtingen waar Admin2Win komaf mee maakt. Dit onder meer dankzij het uitstekende orderbeheer waarmee de status, vooruitgang en facturatie van een bestelling gecentraliseerd opgevolgd kan worden.

  Meer over deze module
 • Diverse maakbedrijven 1 vierkant
 • Diverse maakbedrijven 2 vierkant
 • Leverbon vlot aanmaken en facturatie opvolgen

  Wordt een order uitgeleverd? Admin2Win maakt in een wip een correcte leverbon aan. Uitgeleverd? Dan is het een eitje om een order snel te factureren. Zo begeleidt Admin2Win je van start tot finish met de benodigde documenten.

  Meer over deze module
 • Lanceren productieopdracht

  Om je productie vlot te laten verlopen, is een efficiënt voorraadbeheer onmisbaar. In Admin2Win stel je gemakkelijk een minimum- en maximumvoorraad in. Op die manier kunnen je medewerkers op elk moment de stock inschatten en een nieuwe productieopdracht lanceren om de voorraad op peil te houden.

  Meer over deze module
 • Planning van je medewerkers

  Een vlekkeloze planning is een belangrijke voorwaarde om je leveringstermijnen te respecteren. Admin2Win is hiervoor een uitstekende tool. In een mum van tijd maak je een duidelijke productieplanning op die door al je medewerkers kan geraadpleegd worden.

  Meer over deze module
 • Jobregistratie & nacalculatie

  De winstgevendheid van je onderneming staat of valt met het inschatten van de benodigde tijd en materialen om een productieopdracht tot een goed einde te brengen. Admin2Win zorgt ervoor dat alle betrokken medewerkers eenvoudig hun prestaties kunnen opgeven. Aan de hand hiervan kan je snel evalueren waar eventueel bijgestuurd moet worden.

  Meer over deze module
 • Diverse maakbedrijven 3 vierkant

Boek een kennismakingsgesprek

Duid aan welke administratieve processen je wenst te automatiseren:

Enkele referenties

Wat onze klanten zeggen

"De projectleider van ETS Informatics kent ons dossier door en door. Er is van in het begin van het project een goede samenwerking ontstaan en we hebben al veel meer gerealiseerd dan we verwacht hadden. Zo is er bijvoorbeeld reeds een koppeling gelegd tussen Admin2win en onze website waardoor de klanten zelf de gegevens van hun voertuigen en de historiek van de herstellingen per voertuig kunnen opvragen."

Frederick Vantieghem

zaakvoerder Vantieghem Bus & Coach

"Telkens er een update van Admin2Win bij ons geïnstalleerd wordt, laten we door één van de projectleiders ook een opleiding geven voor de medewerkers. Tot nu toe zaten er in elke update nieuwe interessante mogelijkheden waarmee we onze organisatie konden verbeteren. "

Hans Van Essche

zaakvoerder Fraxinus

"Een implementatie van een nieuw softwarepakket is zeker niet te onderschatten, maar het ging allemaal vlotter dan verwacht. We voelden snel dat we onze manier van werken zouden kunnen verbeteren. Het grote voordeel is dat de projectleider die ons project opvolgt zeer vertrouwd is met de branche waarin wij actief zijn. "

Pedro Soete

zaakvoerder Soete Aluminium

"Het is eigen aan onze business, we hebben enorm veel projecten. De volledige opvolging van bestelling door de klant tot aankoop van het materiaal en het maken van de eindfactuur verloopt via Admin2Win. We gebruiken ook zeer intensief de module dienst na verkoop. We waren vragende partij voor de mobiele toepassing. We plannen deze binnenkort in gebruik te nemen."

Danny Claus

zaakvoerder Maldex

Vantieghembus 300x210
Fraxinus
Soete Aluminium
Maldex2

Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat u de beste surfervaring op onze website krijgt. Meer info